FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

# BERRIES AND A FASHION MAGAZINE

// Canon PowerShot A480 //

Jeg er sykt glad for at bær smaker så godt som det gjør, samtiig som det er kjempesunt! Fins jo nesten ikke noe som smaker bedre. I tillegg titter jeg et moteblad, helt utrolig hvor mye inspirasjon man kan fra sånt.

 

Hva har du gjort idag?

Liker du bær?12 kommentarer

FØRSTE SOMMERDAG

Idag er det utrolig varmt, jeg har solt meg masse og skal snart ut igjen i finværet. Føles virkelig ut som sommer. Sist gang jeg sjekket var det 26 grader i skyggen, tenk deg da i sola. Utrolig varmt og deilig med andre ord!

 

Er det varmt hos deg?11 kommentarer

BROWNIES

Igår hadde pappa bursdag, og da lagde vi brownies. Skal si det var godt! Vi hadde fortsatt igjen litt idag, deilig med brownies "midt" i uka også.

 

Liker du brownies?

Hva syns du om bildet?

47 kommentarer

SUNN LUNSJ + + +

Idag har jeg for en gangs skyld klart å være ganske sunn. Blant annet spiste jeg epler og kiwi til lunsj, det var sykt godt. Jeg har ikke trent tidligere idag (bare tøyet litt), men etterpå skal jeg trene masse! Tøye skal jeg også etterpå, jeg bare så skal klare needle, helst før påskeferien også.

 

Hva har du gjort idag?21 kommentarer

BESØKTidligere idag dro jeg en tur til Savan. Jeg kom fram litt før klokka 4 (?), litt seint, men jeg hadde mobilen på lading og hadde ikke sett at hun hadde spurt meg før mobilen da var ferdig med å lade. Jaja, sånt skjer! Savan og jeg hadde det ihvertfall veldig gøy! Vi hadde med oss litt penger og dro til butikken for å kjøpe godteri. Savan kjøpte blant annet en stor sjokolade vi delte på, må si det var kjempegodt (og usunt, hahah). Etterpå gjorde vi litt forskjellige ting og satt på mobilene våres.

Rett før jeg måtte dra hjem fikk vi tid til å ta noen få bilder, hva syns du om dem?

Hva har du gjort idag?

 

Minner om linkerunden min. Du kan melde deg på HER

 8 kommentarer

SJOKOLADEKAKE OG KAKAO

Jeg hater virkelig tanken på at vinterferien allerede snart er over! Jeg føler nesten ikke jeg har fått gjort noe i vinterferien. Litt har jeg egentlig gjort, på mandag var jeg hos Emma, på tirsdag var jeg i Drammen og tok noen bilder, igår trente jeg og idag har jeg vært på Kafè i Hokksund med mamma og lillebror. Jeg tok et stykke sjokoladekake og en kopp kakao, det var så godt!

Imorgen blir det kanskje en linkerunde, tenkte det er litt lenge siden sist nå.

Hva har du gjort idag?6 kommentarer

BESØK

For noen timer siden kom jeg hjem etter å ha vært hos verdens beste. Zahra og jeg chattet på morgenen og så lurte hun på om jeg ville komme til henne. Det ville jeg jo selvfølgelig! Da hadde jeg nettopp stått opp, så jeg fortet meg med å spise frokost, finne outfit og børste håret. Jeg var hos henne klokka tolv og så dro jeg kvart på fem. Vi hadde det veldig gøy! Zahra og jeg tok noen bilder, var på internett med mobilene våres, hjalp til med å lage noen gode småkaker og så spiste litt godteri.

Zahra har forresten også blogg, ville vært hyggelig om dere tok en titt på bloggen hennes. Du finner den HER 

Hva har du gjort idag?14 kommentarer

WEEKEND


 6 kommentarer

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

Kjeder meg nå, så jeg vil lese noen blogger! Bare å legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet, så tar jeg en titt.Meg som liten, hihi ♥15 kommentarer

VÆRT HOS SAVAN

Idag har jeg vært hos Savan i 3 og en halv time. Mesteparten av tida tok vi bilder, tøyet og var litt ute. Bildene vi tok ble ganske klare, for vi brukte kamerastativ. Vi har bare hatt det så gøy! ♥

Savan og Canon EOS 600D

Jeg og Savan

SavanMeg

SpagatenNoen av bildene ble litt mørke, flnke meg glemte å skru opp lysstyrken.

 

Hva har dere gjort idag?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits