FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

LITE INNKJØP

Idag har jeg vært på Buskerud Storsenter med vennina mi Savan. Kjøpte også noe til mamma, men det behøver jeg ikke vise dere. Lipglossen er forresten kjempebra! Not.

Hva syns du om innkjøpene?18 kommentarer

PINK T-SHIRTFikk denne t-skjorta på leirskolen jeg var på, Knattholmen. Stedet var virkelig et sommeridyll! Kommer bare til å bruke denne her hjemme, og kanskje til trening. Må innrømme at den er langt fra en favoritt i klesskapet, heller det motsatte, men jeg liker fargen veldig godt. Rosa er veldig meg!

 

Hva syns du om t-skjorta?16 kommentarer

LITT NYTT - KLÆR

Dette innlegget er foråndspublisert, nå er jeg på leirskole. Fikk litt nytt sent i april som jeg tenkte å vise dere, så bare følg med!
// Treningshorts (husker ikke pris) og treningssinglet 99 kr //

// Topp med åpen rygg Salg, 50 kr //

// Tubeskjerf Salg, 30 kr //

Alt er fra H&M.

Jeg føler jeg en del klær for tida av mamma, men kanskje ikke så rart når hun jobber på H&M og jeg tross alt trenger litt nytt? Blir ihvertfall superglad hver gang hun kommer hjem med noe nytt til meg. Hun kjøpte også en neglelakk, men den kan jeg vise en annen gang.16 kommentarer

PAKKE I POSTEN

Igår henta mamma en pakke i posten fra H&M. Der var det to BH'er og en singlet hun hadde bestilt til meg! Den hvite BH'en skal jeg bruke under kjolen i en konfirmasjon neste helg. Syns de blondekantene på siden er utrolig søte, blonder minner meg også veldig mye om sommer!

Og når vi snakker om sommer, har det vært helt fantastisk vær idag. Det er 20 grader i sola akkurat nå, og jeg har flydd rundt i shorts og singlet i hele dagen. Herlig!

 

Hva syns du?

Er det varmt hos dere også?32 kommentarer

NEW INPå mandag drar jeg på leirskole, og jeg skal begynne å pakke etterpå. Idag fikk jeg meg gummistøvler av pappa, i og med at jeg ikke har noen fra før av. Eller, tror jeg har et par, men de er ikke noe fine. Vi var rundt på alle skobutikkene på senteret, men fant ingen jeg likte. Jeg hadde jo lyst på Hunter, de er så dyre da. Etter å ha vært på senteret dro vi på Jula, og fant endelig noen jeg likte

 

Hva syns du om gummistøvlene?17 kommentarer

MY NEW DRESS

// Kjole H&M //

Fikk denne kjolen på fredag av mamma, jeg er så glad i den allerede! Hun kjøpte den til meg fordi jeg skal i en konfirmasjon i mai, og trengte en ny kjole. Men den blir også veldig finfin mot sommeren. Tenk dere den kjolen med sommerbrun hud... #drøm

 

Hva syns dere?53 kommentarer

NEW IN - SPORTY// Puma joggesko XXL husker ikke prisen // Umbro treningsjakke (fulgte også med en slags treningsbukse, men den er alt for stor) G-sport 412 kr //

Idag var jeg på Gulskogen med mamma, jeg trengte joggesko og en jakke som tåler litt vann. Vi var også en tur på H&M for å finne en kjole jeg skal bruke i en konfirmasjon, tror det kommer bilde av den imorgen. Puma skoene elsker jeg allerede, de sitter som støpt på føttene mine og er veldig behagelige å gå i!  

Er med i Ukens blogg denne uken på Loveisart.blogg.no. Besøk bloggen HER

Hva syns du om innkjøpene?44 kommentarer

DAGENS LILLE INNKJØP

// Body Butter H&M // Øredobber og hårstrikker Glitter //

Idag var jeg på senteret. Der møtte jeg venninen min Savan (link til bloggen hennes). Det var kjempekoselig! Vi gikk fra butikk til butikk og handlet litt forskjellig. Jeg kjøpte ikke så mye da, neste gang kjøper jeg sikkert mer.


Hva syns du om ìnnkjøpet?36 kommentarer

NY VÅRJAKKEVerdens snilleste mamma bestilte denne vårjakka til meg, og for noen dager siden kom den endelig! Jakka er fra H&M og kostet 399,- (?). Jeg er veldig fornøyd, har ønsket meg en slik jakke lenge nå. Nå som det begynner å gå mot varmere tiden kan jeg jo ikke akkurat gå rundt i en tykk vinterjakke.

 

Hva syns du om jakka?66 kommentarer

NEW IN - ARMY GREEN

// Genser H&M //

Igår kveld kom mamma hjem fra jobben og hadde kjøpt en ny genser til meg! Denne kommer jeg til å bruke mye, og passer spesielt godt til en jakke jeg har bestilt fra H&M sin nettside. Pakken kommer i slutten av måneden, kan ikke være lenge igjen til jeg får jakka nå.

Hva syns du om genseren?27 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits