FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

VINNEREN AV LINKERUNDEN

Andrijana.blogg.no/

Andrijana er en jente på 14 år. Når jeg gikk inn på bloggen ble jeg møtt av et nydelig og ryddig design som er viktig for en blogg, samt de utrolig fine bildene hun tar! Jeg anbefaler dere virkelig å ta en tur innom denne bloggen.

 

Leser dere bloggen hennes?28 kommentarer

LINKERUNDE

Bare minner om linkerunden min. Du kan melde deg på HER (link)

9 kommentarer

LINKERUNDE - MELD DEG PÅ!

Nå er det en stund siden forrige linkerunde, og på tide med en ny! Vinnerne blir trekt om en uke, altså neste fredag. Det eneste du trenger gjøre er å:

  • Du like facebooksiden til bloggen HER, dette blir sjekket. Om du ikke har facebook er det fint om du skriver det i kommentarfeltet, du kan fortsatt være med.
  • Kommentere at du er med

 

Er du med?

41 kommentarer

KÅRET VINNERNE AV LINKERUNDEN - BLE DET DEG?

Da har jeg kåret vinnerne av linkerunden. Denne gangen var det 50 påmeldte, så det var veldig vanskelig å velge blant alle de fine bloggene. Men nå har jeg 3 blogger som virkelig fortjener å bli tatt en tur innom!

 

Bysanni

Sandra er en 14 år gammel jente fra Sandnes. Hun blogger om mote, hverdag og litt annet. Jeg syns bloggen er utrolig bra, designet er lyst og oversiktelig, det samme med bildene. Sandra virker som en kjempehyggelig person og jeg er helt klart fast leser av denne bloggen!

 

Stiinee94

Stine Erichsen er 18 år og bor i Drammen. Stine blogger for det meste om mote, hår og sminke, men også DIY, tips, trening og mye mer! Hun har en veldig inspirerende blogg. Bildene er kjempefine og av god kvalitet og headeren er også kjempefin.

 

Annabellkvarme

Annabell Kvarme er 16 år og bor i Sandnes. Hun blogger mest om mote. Jeg elsker bildene på bloggen, designet er også lyst og fint. Anbefaler dere å ta en titt!
Leser dere noen av disse bloggene?

 11 kommentarer

VIL DU BLI LINKET?

Nå er det en stund siden forrige linkerunde, så jeg tenkte det var på tide med en ny! Denne gangen ville jeg være litt snill, så det eneste du trenger å gjøre er å skrive at du er med! Jeg trekker 3 heldige vinnere om neste fredag som blir linket i en eget innlegg.

 

Vil du bli linket?
51 kommentarer

VINNERNE AV LINKERUNDEN

Thealj.blogg.noThea er en jente på 13 år. Hun blogger om foto, mote, hverdag og mer. Jeg liker designet hennes veldig godt, ryddig og fint!

 

Beneeedicte.blogg.noElsker bloggen din, Benedicte! Du er en så utrolig flink cheerleader! Ellers har du fine bilder, fint og ryddig design og bra innlegg.

 

Maded.blogg.noUtrolig fin blogg! Fint design og fine bilder!

 

Det var vinnerne av linkerunden. Kanskje det ikke ble deg denne gangen, men kanskje neste gang! Jeg valgte blant de som hadde likt facebooksiden, siden det var det man måtte gjøre for å melde seg på.

 

Hva syns du om vinnerne sine blogger?

 

 9 kommentarer

LINKERUNDE

Du kan melde deg på HER 

 7 kommentarer

LINKERUNDE

Nå er det en stund siden sist, så det er på tide med en ny linkerunde!

Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER og skrive i kommentarfeltet at du er med. Jeg tar en titt innom alle bloggene til de som er med og velger 3 blogger jeg syns er bra. Vinnerene kåres på tirsdag.

 

Så, er du med?34 kommentarer

VINNEREN AV LINKERUNDEN ER...

Vinneren av linkerunden er Sara Pia! Gratulerer! Du har en utrolig fin blogg med bra bilder, og bloggen din inspirerer meg veldig mye ♥

Alle sammen, ta en tur innom bloggen hennes! http://sarapia.blogg.no8 kommentarer

ER MED I EN KONKURRANSE!

Jeg er med i en konkurranse på kinef.blogg.no! Du kan melde deg på her : http://kinef.blogg.no/1356645916_linkerunde.html *Random julebilde, fordi jeg aldri har bildeløse innlegg*18 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits