FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

# FUN FACTS OM MEG

 • Jeg blir ofte spurt om jeg har rettet håret mitt med rettetang eller lignende. Det har jeg aldri gjort, håret mitt er naturlig rett. • Jeg hater når folk får en svart maskaraklump som flyter rundt i det hvite i øyet når de skal fjerne sminken for eksempel, det er så fryktelig ekkelt å se på. Jeg sier at de må få det bort med en gang, ellers kan jeg ikke være inærheten av den personen.
 • Jeg har sykt sprøyteskrekk. Egentlig litt blodskrekk også, ehhehe.
 • Jeg elsker å trene og være i aktivitet, men når jeg først har satt meg ned for å blogge, er jeg sykt lat.
 • Ofte når jeg har trent masse, finner jeg som regel noen kjeks, en sjokolade eller noe annet usunt å spise. Etterpå angrer jeg alltid sykt, herregud! Så smart jeg er, trene for så å spise noe usunt...
 • Jeg har bare reist med fly en gang i hele mitt liv. Det var i høst, jeg dro til Kreta med mamma.

Savner dette stedet!

 • Jeg liker ikke brus.
 • Mange ganger når jeg har noe veldig viktig jeg må huske på, glemmer jeg det selvfølgelig.
 • Jeg kaller meg selv sjokoholiker fordi jeg er så glad i sjokolade. Jeg føler at jeg trenger sjokolade for at kroppen skal fungere ordentlig.
 • Jeg kan bruke flere timer på å prøve å finne noe å ha på meg, men så ender jeg opp med å ikke ha funnet noe. Selv om klesskapet er fullt.

 

 

 Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Kan du nevne noen fun facts om deg selv?8 kommentarer

DAGENS ANTREKK 28.02.13// Topp H&M // Singlet H&M // Tights H&M // Naglearmbånd Lindex // Ring Gina Tricot // Øredobber Bikbok //


Hva syns du om outfiten?29 kommentarer

SJOKOLADEKAKE OG KAKAO

Jeg hater virkelig tanken på at vinterferien allerede snart er over! Jeg føler nesten ikke jeg har fått gjort noe i vinterferien. Litt har jeg egentlig gjort, på mandag var jeg hos Emma, på tirsdag var jeg i Drammen og tok noen bilder, igår trente jeg og idag har jeg vært på Kafè i Hokksund med mamma og lillebror. Jeg tok et stykke sjokoladekake og en kopp kakao, det var så godt!

Imorgen blir det kanskje en linkerunde, tenkte det er litt lenge siden sist nå.

Hva har du gjort idag?6 kommentarer

HVILKEN HEADER?

Jeg har fått mange fine headere fra dere nå, tusen takk! Alle var kjempefine, så jeg trenger litt hjelp med hvilken header jeg skal velge. Ved siden av nummeret til headerene, står det hvem som har laget de. Jeg vet ikke helt om alle headerne passer, men da forandrer jeg bare til riktig størrelse. Hvïlken likte du best?

Nr.1 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr.2 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr. 3 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr.4 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr. 5 (http://halladigger.blogg.no)Nr.6 (http://marieskoliose.blogg.no)

 

Nr.7 (http://sarasfoto.blogg.no)

28. februar:

 

Akkurat nå fikk jeg to kjempefine headere, begge er fra http://lekristine.blogg.no. Noen har skrevet tidligere idag eller igår at de likte den nederste best, da mener de nr.7, siden da hadde ikke de nye headerne blitt lagt inn i innlegget.

Nr.8

 

Nr.9

35 kommentarer

DAGENS ANTREKK 27.02.13

// Hettegenser H&M // Tights H&M //

Nå har jeg nettopp dusjet, utrolig deilig! På fredag skal jeg væe med mamma på jobb. Jeg gleder meg masse til det! Vi var på H&M sin nettside istad, og bestilte blant annet en jakke til meg med nagler på. Jeg klarer knapt å vente på jakka, og når den kommer skal jeg vise bilder av den med en gang!

Idag blir det vel bare å trene en del hjemme. Følelsen når du har gjort ferdig en bra treningsøkt, den er bare så herlig!

 

Hva syns du om dagens antrekk?

Hva skal du idag?18 kommentarer

BILDER - DRAMMEN

// Canon PowerShot A480 //

 

Hva syns du om bildene?30 kommentarer

DAGENS ANTREKK 26.02.13

// Bluse H&M // Singlet H&M // Tights H&M // Veske H&M // Sko H&M // Øredobber Josefsson frisør // Smykke H&M //

Nå har jeg kommet hjem etter en liten tur i Drammen med mamma og lillebror. Outfitbildene ble tatt på en av bruene i Drammen, herregud det er så godt å få variert litt på hvor de bildene blir tatt! Jeg tok noen bilder av litt andre ting som jeg viser dere i et innlegg etterpå. Dumt nok har jeg nesten ikke noen penger for tida, så jeg kjøpte meg ingenting på Magasinet. Det var jo såå mye fint der. Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal få råd til Canon EOS 650D, jeg som ikke klarer å spare. Jaja, jeg får nok forhåpentligvis råd etterhvert.

 

Hva syns du om dagens antrekk?18 kommentarer

NEW IN// Bluse // Smykke // Singlet // Ansiktsmasker //

Igår kom mamma hjem med litt nytt til meg fra H&M. Jeg har ønsket meg alt dette i en god stund nå, så gjett om jeg ble glad!
Snart skal jeg til Drammen med mamma og lillebror, det blir nok gøy. Jeg tar med kameraet og lover dere masse bilder når jeg er tilbake.18 kommentarer

NOEN SOM KAN LAGE HEADER?

Jeg er drittlei headeren min og trenger virkelig en ny! Jeg har endelig fått tatt noen bilder jeg kan bruke (de bildene i dette innlegget), men siden jeg ikke har noen spesielle redigeringsprogrammer på pc'en trenger jeg litt hjelp. Kan noen der ute lage en header til meg?

 • Det må stå "Camilla Elise" og bloggnavnet, altså "Camillaeliseh.blogg.no"
 • Headerstørrelsen : 520 px i høyden og 1005 px i bredden
 • Send headeren til cae-finn@online.no

 

Så, kan du lage en header til meg?22 kommentarer

FOTO : GRAN

// Canon PowerShot A480 //


Hva syns du om bildet?28 kommentarer

TODAYS OUTFIT

// Skjorte H&M // Tights H&M // Naglearmbånd Lindex //

Vinterferien min har startet veldig bra! Idag var jeg hos Emma, vi tok en del bilder og satt litt på pc'en. Hun lagde seg ny blogg da jeg var hos henne, du finner den HER. Under fotoshooten våres fikk jeg endelig tatt noen nye headerbilder. Jeg er så drittlei headeren min nå, så det blir bra med en ny en.

Igår slo jeg forresten leserrekorden på bloggen, jeg hadde 94 herlige lesere! Tenk, nesten 100 lesere. Tusen takk, dere betyr utrolig mye for meg!

Hva syns du om outfiten?36 kommentarer

PHOTO : MACRO SUNSET

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //Hva syns du om bildet?42 kommentarer

# LATEST INSTAGRAM PHOTOSDu finner meg på Instagram som Camillaelise00. Jeg elsker insta, for en fotointeressert er det en perfekt app! Jeg bruker den daglig, må være den beste appen jeg har på mobilen.

Hva heter du på Instagram?16 kommentarer

DAGENS ANTREKK 24.02.13

// Singlet H&M // Cardigan Husker ikke // Smykke H&M // Naglearmbånd Lindex // Tights H&M //

 

Hva syns du om antrekket?16 kommentarer

FOTO : MÅKE

// Canon PowerShot A480 //

Jeg vet ikke hvorfor, men for å være ærlig elsker jeg måker! De er så nydelige og enkle å fotografere.


Hva syns du om bildet?18 kommentarer

OUFIT VS OUTFIT

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4

Nr.5

Nr.6

Nr.7

Nr.8

Nr.9

Nr.10

Nr.11

 

Idag har jeg hatt en ganske fin dag. Jeg har trent en del og skal trene mer etterpå. Spist sunt har jeg også gjort, jeg føler meg på en måte litt stolt, haha. Kameraet mitt er helt tomt for batteri, det er litt dumt da. Forhåpentligvis kommer mamma hjem med nye batterier snart, og da kan jeg få tatt noen nye bilder ihvertfall!

 

Hvilke av disse outfitene likte du best?15 kommentarer

DAGENS ANTREKK 22.02.13

// Genser H&M // Singlet // Bukse H&M // Naglearmbånd H&M //

Nå er det endelig vinterferie! Jeg vet mange andre snart er ferdig med ferien, menmen. Det skal bli godt med en uke fri, jeg skal ikke reise bort noe sted tror jeg, men deilig med ferie da.. Jeg skal trene masse, sove mye lenger, kanskje kjøpe litt nytt og så blir det også mer tid til bloggen, så det blir bra. Etterpå skal jeg bare slappe av foran TV'en med Frustrerte Fruer, litt mørk sjokolade og druer.

 

Hva syns du om outfiten?32 kommentarer

NEW IN

// Sko fra H&M, 349 kr //

Jeg var på senteret med moren min igår. Hun skulle kjøpe middag og jeg skulle ordne meg noen nye høye hæler. Vi var på Økonomisko, der fant jeg ingen fine, men på H&M fikk jeg da disse herlighetene!18 kommentarer

WANTS FROM NELLY.COMNå har jeg dusjet og titter på klær på nelly.com. De har så mye fint, og her er da litt av det jeg kunne tenke meg.

Noe du likte?22 kommentarer

BLOGG.NO DELER UT 50 CHERRY IN THE AIR

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no hvor man kan vinne parfymen Cherry in the Air, den nye parfymen fra Escada. Blogg.no deler ut denne parfymen til 50 heldige vinnere!

esc13che


4 kommentarer

DAGENS ANTREKK 20.02.13

// Genser H&M // Bukse H&M // 


Outfitbildene idag ble ganske dårlig, for det hadde allerede begynt å bli mørkt, menmen. Etterpå skal jeg trene litt og dusje, så det blir deilig. Jeg har ikke noen andre planer for idag, imorgen skal jeg på senteret for å kjøpe sko til en av kjolene mine, gleder meg!

Uansett, hva syns du om dagens antrekk?18 kommentarer

MY NEW SHORTS

Igår klipte jeg av buksebeina på en gammel, slitt bukse jeg hadde, du kan lese mer om det HER. På bildene ser du hvordan den ser ut på meg. Jeg ble ganske fornøyd!40 kommentarer

DIY : SHORTS

Idag fant jeg en av de gamle buksene mine, med gigantiske hull på knærne. Jeg syns det er litt fint med hull på knærne, men ikke så store. Derfor bruker jeg aldri den buksa lenger. Den passer jo fortsatt, så jeg har ikke villet kaste den. Da kom jeg på at ikke har så mange shortser, og at jeg kunne gjøre den om til shorts! Så da klipte jeg av beina. Jeg kommer til å bruke denne mye til sommeren!Hva syns du om resultatet?

Har du gjort dette før?24 kommentarer

WATER DROPLETS #3

På søndag tok jeg noen nye vanndråpebilder, jeg må si jeg ble ganske fornøyd! Bildene er uredigerte.

// Canon PowerShot A480 //

 

Hva syns du om bildene?23 kommentarer

DAGENS ANTREKK

// Jakke H&M // Topp H&M  // Bukse H&M // Øredobber husker ikke //

Jeg føler at det er en veldig sånn slappe av-dag idag, siden jeg har på meg den blå hettejakka. Den er så god og myk! En av de beste julegavene jeg fikk, helt klart. Jeg har noen innlegg til dere som kommer straks. Videoen til spørsmålsrunden kommer på fredag, i en familie på fem er det veldig mye bråk og mas, men på fredag formiddag er bare jeg og mamma hjemme. Det betyr at det fortsatt er mulig å stille meg spørsmål. Er det noe du lurer på, skriv noen spørsmål til meg HER

 

Hva syns du om antrekket?14 kommentarer

# SHOELOVE

Noe du likte her?11 kommentarer

BESØK

For noen timer siden kom jeg hjem etter å ha vært hos verdens beste. Zahra og jeg chattet på morgenen og så lurte hun på om jeg ville komme til henne. Det ville jeg jo selvfølgelig! Da hadde jeg nettopp stått opp, så jeg fortet meg med å spise frokost, finne outfit og børste håret. Jeg var hos henne klokka tolv og så dro jeg kvart på fem. Vi hadde det veldig gøy! Zahra og jeg tok noen bilder, var på internett med mobilene våres, hjalp til med å lage noen gode småkaker og så spiste litt godteri.

Zahra har forresten også blogg, ville vært hyggelig om dere tok en titt på bloggen hennes. Du finner den HER 

Hva har du gjort idag?14 kommentarer

WATER DROPLETS #2

// Canon Powershot A480 //

Nå har jeg brukt en evighet på å få redigert de beste bildene fra istad. Okei, okei, jeg har ikke brukt all den tida på redigering, men jeg har brukt en stund. Jeg så to episoder Frustrerte Fruer med mamma istad. Jeg elsker virkelig den serien! Uansett, bildene er redigert i pixlr.com og jeg ble ganske fornøyd.

Hva syns du om bildene?34 kommentarer

WATER DROPLETS #1

// Canon PowerShot A480 //


Kameraet fokuserte ikke helt riktig, men jeg syns det ble litt stilig likevel. Jeg poster snart flere bilder som var mer vellykket for å si det sånn. Jeg holder på med å redigere dem nå i pixlr.com, så de kommer snart! Jeg har ihvertfall mange nok bilder å vise fram, jeg tok 50-100 bilder.

Hva syns du om bildet?26 kommentarer

DAGENS ANTREKK : VINRØD

// Genser H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex //

Dette er da dagens outfit. Jeg må si at jeg elsker det naglearmbåndet, det gjør antrekkene litt mer spesielle. Jeg skal redigere noen bilder jeg tok istad, og så de kommer snart på bloggen. Det er deilig med helg da. Jeg skal se på frustrerte fruer med mamma etterpå, bare elsker den serien! Imorgen skal jeg sove lenge og trene massemasse.

Hva syns du om antrekket?22 kommentarer

WOULD YOU WEAR THIS #2

Kunne du gått i dette?12 kommentarer

FOTO : EKORN// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com // Gammelt bilde //

I det siste har jeg nesten ikke fått tatt noen bilder, for det har vært grått ute. Hver dag. Jeg har prøvd å finne noe å ta bilder av, men det funker bare ikke i sånt vær. Til våren blir det så enklere, når sola skinner og det er lyst ute!

Hva syns du om bildet?20 kommentarer

DAGENS ANTREKK 14.02.13

// Genser H&M // Singlet H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Smykke H&M // Øredobber Husker ikke //

Jeg har ikke gjort noe spesielt idag, men i siste skoletime dro hele klassen bort til skøytebanen for å se to av gutta i vår klasse + noen andre spille bandy. Det var gøy og de var kjempeflinke! Sånn ellers har jeg bare spist litt nudler og noen kjeks. Etterpå skal jeg se litt på tv, kanskje blogge litt mer også. Jeg så på den topplista i Norge over mest aktive bloggere istad, jeg er på 99.plass!

Minner om spørsmålsrunden min, ville vært hyggelig med noen flere spørsmål! Innlegget finner du HER

 

Hva syns du om dagens antrekk?

 20 kommentarer

WOULD YOU WEAR THIS?

Kunne du ha gått i dette? 13 kommentarer

DAGENS ANTREKK 13.02.13

// Jakke H&M // Topp H&M // Singlet H&M // Bukse H&M //

Hva synes du om anrtrekket?20 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Dere kan spørre om det meste egentlig. Jeg svarer neste tirsdag og kanskje jeg svarer på video, det kommer an på hvor mange spørsmål jeg får da. Jeg tar en tur innom alle bloggene til de som skriver noen spørsmål i kommentarfeltet. Så nå er det bare å spørre i vei!17 kommentarer

KAKAO// Canon PowerShot A480 //

Kakao. Ååå, jeg elsker kakao! Den gode, varme, deilige smaken...

Hva syns du om bildet?18 kommentarer

TODAYS OUTFIT

Den toppen jeg har på meg bestilte jeg og mamma fra H&M's nettbutikk for en god stund siden, men jeg bare aldri brukt den. Igår hadde jeg skikkelig problemer med å finne noe å ha på meg, som vanlig, men da kom jeg plutselig på at jeg hadde den! På bildene ser den hvit ut, men fargen er egentlig liksom en veldig lys pudderrosa. Men nå er jeg veldig sulten, så jeg tror jeg skal koke meg nudler.

// Today's outfit toppen H&M // Singlet H&M // Cardigan H&M // Bukse H&M // Øredobber husker ikke //

Jeg skal kanskje ha sånn Ukas spørsmål, noen som kunne tenke seg det?

Hva syns du om outfiten?20 kommentarer

INNKJØP FRA BUSKERUD STORSENTERIdag har jeg vært på BS med Savan. Vi var der i over 2 timer eller noe sånt. Jeg kjøpte ikke så mye, men det var jo litt. På Glitter hadde de sånne poser med hemmelig innhold liksom, til 49 kr, og jeg og Savan delte på en sånn pose. Det var 4 ting oppi, så det ble 2 til hver. Vi hadde det veldig gøy på senteret da ♥

Denne kommer jeg til å bruke sååå mye!

//  Naglearmbånd Lindex, 99 kr // Øredobber og sånn hårgreie Glitter // Bukse H&M, 50 kr // Treningsrockering Clas Ohlson, 199 kr //

 

Hva synes dere om innkjøpene?36 kommentarer

BLUE

// Canon Powershot A480 //

Hva syns du om bildet? 20 kommentarer

KJOLE VS KJOLE

Jeg rett og slett elsker nelly.com! Jeg har aldri bestilt noe derfra før, men det må jeg gjøre etterhvert. Kjolene der er såå fine ♥

Hvilken av disse kjolene likte du best?20 kommentarer

SPLASH!

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

 

Hva syns du om bildene?24 kommentarer

DAGENS ANTREKK 07.02.13

// Genser aner ikke // Tights H&M // Singlet H&M  // Smykke kjøpt i Thailand av en vennine //


Nå skal jeg snart spise middag, kylling og ris. Idag har jeg veldig mye lekser, så jeg tror kanskje ikke jeg får tid til å trene. Jeg får gjøre en ekstra god innsats imorgen da. Jeg har tatt noen bilder som jeg skal vise dere, jeg må bare redigere dem først, for fargen var litt dårlig.

Hva synes du om antrekket?9 kommentarer

FOTO : REGNDRÅPER

// Canon PowerShot A480 //

Idag har det vært grått og kjedelig ute i hele dag. Snø, regn... Jeg har ikke orket å gå ut, men jeg fikk noen bilder av regndråpene på vinduet, som jeg ble sånn passe fornøyd med!

Hva syns dere om bildene?28 kommentarer

DAGENS ANTREKK 06.02.13

// Genser H&M // Tights H&M //

Idag sluttet jeg tidlig på skolen, så jeg var hjemme omtrent klokka 12. Det er deilig å slutte tidlig da. Jeg har tatt noen bilder som dere skal få se etterpå, og senere idag skal jeg trene og dusje.

Hva syns dere om dagens antrekk?20 kommentarer

PHOTO : BLITZ

// Canon PowerShot A480 //

Hva synes du om bildene?14 kommentarer

DAGENS ANTREKK 05.02.13

// Genser H&M // Tights H&M //

Hva syns du om antrekket?18 kommentarer

TRENINGSJENTA

Hun som skulle spise sunnere. Hun som skulle trene mer. Spise sunnere, ummm...? Jeg spiser jo en del sunt, men også en del usunt. Jeg må prøve å bli flinkere til å spise riktig type mat, og mindre godteri og sjokolade. Vel, trene mer har jeg blitt flinkere til. Omtrent hver dag som jeg er tidlig ferdig med leksene, trener jeg hjemme. Jeg har noen treningsapper på mobilen jeg bruker da. Det går mye i situps, pushups, bicycle crunches, jogging, knebøy, planken og sånt. Noen ganger trenger jeg motivasjon til å begynne å trene, så bakgrunnsbildet mitt på mobilen er nå et motivasjonsbilde. Jeg elsker trening, og når jeg først har begynt med en treningsøkt, vil jeg ikke at den tar slutt!

Ellers tøyer jeg også en del. Jeg skal begynne på cheerleading om ikke altfor lenge, gleder meg til å begynne ♥

Hvor ofte trener du?

Hvordan trener du? 16 kommentarer

DAGENS ANTREKK 04.02.13// Skjorte H&M // Tights H&M // Øredobber husker ikke //


Idag har jeg hatt en kjedelig dag, gymmen var gøy da. Etterpå skal jeg trene og tøye, og kanskje det kommer et innlegg litt senere.

 20 kommentarer

FITNESS INSPO

 
Likte dere inspirasjonen?11 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits