FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

FOTO : FJORD UTSIKT

// Canon PowerShot A480 //

På torsdag da jeg var hos bestefar, var det nydelig vær! Jeg tok en del bilder denne dagen, dette bildet var et av de beste.

 

Hva syns du om bildet?14 kommentarer

TOPP MED ÅPEN RYGG - RESULTATET// Bilde nr.2 er redigert en del i fargene, just saying //

Jeg er ferdig med toppen nå! Eller nesten da, jeg driver å syr igjen kantene sånn at stoffet ikke skal begynne å revne. Må si jeg faktisk er ganske fornøyd, det er jo tross alt første gang jeg prøver på dette. Denne toppen kommer jeg til å bruke ekstremt mye til sommeren. Hvite plagg er ekstra fine når man er skikkelig tan.

Har du også lyst til å lage en topp med åpen rygg? Trykk HER

Hva syns dere?20 kommentarer

DIY - TOPP MED ÅPEN RYGG!

Tidligere idag begynte jeg på et nytt DIY-prosjekt. Mange andre har prøvd seg på dette, og da måtte jeg også prøve! Det er første gang jeg prøver å lage en topp med åpen rygg, jeg er veldig spent på hvordan det blir. Jeg har nesten gjort ferdig alt, jeg mangler bare å sy litt, så er jeg ferdig. Resultatet av hvordan toppen ser ut på meg kommer i et innlegg imorgen.

Kanskje noen av dere der ute også vil prøve ut å lage en topp med åpen rygg? Det er ikke så vanskelig, men jeg anbefaler dere å ikke finne den dyreste eller fineste toppen første gang dere prøver. Her kommer en liten tutorial.

(Ignorer teipen, jeg skulle egentlig henge opp den et eller annet sted, men det ble ikke noe av)

1. Finn fram en genser eller litt lang topp. Om du ikke vil klippe av armene på genseren, må den være litt lang. Hvorfor forstår du etterhvert. Bruk som sagt ikke det dyreste eller fineste du har, særlig hvis det er første gang.

2. Klipp av ermene på genseren / toppen om ønsket. Hvis ikke, må du klippe av litt av bunnen. Det som du klipper av er det viktig at du ikke kaster, siden du kommer til å få bruk for det senere.3. Nå skal du snart begynne å klippe hull på ryggen på toppen. For å få hullet så rett som mulig, kan det lønne seg å måle og sette et lite punkt på hver side. Du bestemmer selv hvor lange hullene skal være.4. Nå er det bare å begynne å klippe! Jeg klipte 5 hull, men det blir litt opptil deg hvor mange hull du klipper.

5. Omtrent sånn skal toppen se ut nå.

6. Finn fram de bitene / den biten du klipte av litt tidligere. Hvor mange remser du skal klippe opp kommer an på hvor mange hull du har. For eksempel, om du har 6 hull, trenger du 4 remser. Disse remsene skal "klemme" sammen de bitene mellom hullene på toppen. Du finner ut hvor mange du trenger ved å se på toppen din, remsene skal få ryggen på toppen til å se ut som noen sløyfer.

7. Nå skal du "klemme" sammen en av bitene mellom hullene. Haha, jeg er sinnsykt dårlig til å forklare, men du forstår sikkert bedre ved å se på bildet. Du skal nå sy fast remsen, bare pass på at du har satt den i midten først. Om du er ekstremt dårlig til å sy / ikke gidder å sy kan du eventuelt spørre noen om hjelp, eller bruke superlim. Jeg har lest om andre som har brukt superlim, så det burde funke fint.8. Jeg er ikke helt ferdig, men nå er det bare å gjenta punkt 7. Etter dette har du fått en søt topp! Det var vel ikke så vanskelig, vel?

 

 

Har du prøvd å lage en topp med åpen rygg?

Gleder du deg til å se hvordan toppen min blir?28 kommentarer

DAGENS ANTREKK 29.03.13// Topp H&M // Singlet H&M // Bukse H&M // Sko H&M //

Oi, idag har jeg bare på meg klær fra H&M! Eller jeg har jo øredobber fra Glitter, men de ble ikke med på bildene.

Jeg har nesten bare sittet på verandaen, det har bare vært sol, sol og mer sol. Etterpå skal jeg bare trene, jeg føler ikke for å poste masse innlegg når det er så mange på påskeferie. Jeg merker tydelig at det er mindre på blogg.no for dagen, når enkelte av toppbloggerne har 10 000 - 20 000 mindre lesere enn vanlig. Blogguraten min viser helt feil med lesertall, den viser mye mindre enn jeg faktisk har. Jeg håper den retter seg opp i løpet av de neste dagene.

 

Hva syns dere om antrekket?50 kommentarer

DAGENS ANTREKK 28.03.13

// Converse hettegenser kjøpt på Kreta // Tights H&M // Veske kjøpt i Tyrkia av en jeg kjenner // Sko H&M // Øredobber Glitter //

Idag har jeg vært hos bestefar. Det var koselig å se ham og onkel igjen, jeg har ikke sett dem siden før jul. Via facebook har jeg jo snakket med onkel, men det blir på en måte ikke det samme. Været var ihvertfall nydelig der borte, perfekt til antrekksbildene. Dumt nok fikk jeg sola i øynene hele tida, haha.

 

Hva syns du om antrekket?42 kommentarer

FAVORITTER I KLESSKAPET - BIKINIER

God morgen! Igår fikk jeg ikke blogget, fordi jeg var med mamma på jobb. Jeg fant masse jeg kunne tenke meg på H&M, det kommer nok noen innkjøpsinnlegg fremover! Imens skal dere få se noen av favorittene mine i klessskapet, denne gangen av bikiniene mine.

Jeg har ikke så veldig mange akkurat nå, jeg ønsker meg flere bikinier før sommeren.

Det er forresten baksiden på bikinitrusen på bildet  // H&M

Helt vanlig bikini // H&M

Slangeskinnsmønster // Gina Tricot

Dette er ikke akkurat den jeg liker best, men fargen er så fin // H&M

 

Beklager kvaliteten på bildene, de ble tatt igår kveld

Hva syns du om bikiniene?26 kommentarer

1 BILDE - 3 REDIGERINGER

Nr.1

Nr.2

Nr.3

 

Tidligere idag redigerte jeg tre versjoner av et bilde. Okei, okei, så er det ikke så mye forskjell på de redigeringene. Men det er jo litt, derfor lurte jeg på hvilken redigering akkurat DU likte best?

 22 kommentarer

DAGENS ANTREKK 26.03.13// Genser H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Solbriller H&M // Sko H&M // Øredobber Glitter //

Været har vært helt nydelig idag! Det er også veldig varmt. Jeg satt ute på verandaen en god stund, i bukse og singlet, en utrolig herlig følelse!

Hva syns du om antrekket?30 kommentarer

PHOTO : COLOURFUL SNOW// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

Det er utrolig deilig med påskeferie. Jeg skal prøve å trene hver dag i ferien, nå som jeg har massevis av tid. Akkurat nå skal jeg spise middag, men etterpå blir det styrketrening!

 

Hva syns du om bildet?14 kommentarer

DAGENS ANTREKK 25.03.13// Genser Cubus // Bukse H&M // Sko H&M // Øredobber Glitter //

Antrekket idag er veldig kjedelig, jeg hadde big problems med å finne noe å ha på meg. Heldigvis for meg er det ferie og jeg er bare hjemme. Skapet er jo ganske fullt, men jeg finner ikke noe fint. Ikke noe jeg vil ha på meg, ingenting - et typisk jenteproblem det.

Igår kjørte jeg forresten en helt syk kondisjonsøkt på meg selv! Økta varte i litt over en halv time og var helt intens. Etter at jeg var ferdig, følte jeg meg serriøst helt død. Lå der helt utslitt og orket ingenting.

 

Hva syns du om dagens antrekk?26 kommentarer

PHOTO : BLACK&WHITE// Canon PowerShot A480 //

Det har vært helt fantastisk å sitte ute i sola idag. Endelig en dag med rundt 5 plussgrader og stekende sol. Jeg håper på flere slike dager i påskeferien!

Hva syns du om bildet?44 kommentarer

DAGENS ANTREKK 24.03.13

// Hettegenser Fått i gave, ?  // Bukse H&M // Solbriller H&M // Øredobber Glitter // Sko H&M //

Søndager er alltid så herlige! Jeg sto opp rundt klokka 11, dusjet litt senere og siden har jeg sittet på verandaen i en time. Hatt ansiktet opp mot sola i håp om å bli litt brun. Jeg vet ikke om det er litt tidlig på året ennå til å få farge, men uansett var det sykt deilig å sitte ute i solskinn! 

 

Hva syns du om antrekket?24 kommentarer

DIY - PYNT OPP BILDERAMMENE DINE!

Idag fikk jeg en idé til hvordan man kan pynte opp bilderammene sine. Det er veldig enkelt og ikke minst fint, det eneste du trenger er en helt plain bilderamme med et bilde inni, et par øredobber og et kraftig lim. Størrelsen på øredobbene velger du selv, men jeg valgte noen lange. Disse øredobbene syns jeg ikke kledde meg, derfor brukte jeg de heller til pynt.

 Se så fint det ble!

 

Hva syns du om resultatet?

Har du prøvd dette før?58 kommentarer

DAGENS ANTREKK - ARMY GREEN// Genser H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Smykke H&M // Sko H&M // Øredobber Glitter //

Da er det endelig påskeferie! Jeg vet ikke helt om jeg skal noe spesielt i påskeferien, jeg skal kanskje til farfaren min, men ellers kommer jeg til å være mest hjemme. Jeg har masse tid til å trene, jeg skal prøve å trene hver eneste dag i ferien. Den følelsen etter en god treningsøkt, fins ikke bedre!

 

Hva syns du om dagens antrekk?

Hva skal du i påskeferien?42 kommentarer

NEW IN - ARMY GREEN

// Genser H&M //

Igår kveld kom mamma hjem fra jobben og hadde kjøpt en ny genser til meg! Denne kommer jeg til å bruke mye, og passer spesielt godt til en jakke jeg har bestilt fra H&M sin nettside. Pakken kommer i slutten av måneden, kan ikke være lenge igjen til jeg får jakka nå.

Hva syns du om genseren?27 kommentarer

DAGENS ANTREKK 21.03.13

// Bluse H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Singlet H&M // Sko H&M // Øredobber Glitter //

Imorgen er siste skoledag før påskeferien, jeg skal si det blir godt med ferie! Imorgen skal jeg ha på meg en army grønn genser. Genseren er forresten helt ny, jeg fikk den igår kveld av mamma. Jeg poster bilder av den litt senere idag på bloggen.

 

Hva syns du om antrekket?27 kommentarer

SELFPORTRAIT

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

Jeg har vært utrolig dårlig til å ta bilder de siste dagene, mye på grunn av det dårlige været ute. Ikke så spennende bilder man kan få når det bare skal være grått, grått og mer grått. Jeg håper det kommer en dag med sol snart!

Hva syns du om bildet?10 kommentarer

DAGENS ANTREKK 20.03.13

// Skjorte H&M // Tights H&M // Øredobber Josefsson frisør //

Det er snart påskeferie! Kun to dager igjen med skole, på fredag slutter jeg også ekstra tidlig. Jeg gleder meg virkelig til ferien, det skal bli deilig med fri nå. Masse tid til å trene og ikke minst blogge! Jeg skal også trene idag om jeg har tid. Allerede har jeg spist 3 frukt, faktisk ganske fornøyd for en gangs skyld!

 

Hva syns du om antrekket?16 kommentarer

WORKOUT

Dagen har gått overraskende fort! Klokka er jo allerede nesten seks. Akkurat nå spiser jeg kylling, ris og agurk til middag og etterpå skal jeg trene. Satser på en god og lang treningsøkt!

Hva har du gjort idag?30 kommentarer

DAGENS ANTREKK - SPORTY

// Hettejakke H&M // Tights H&M // Øredobber Josefsson frisør //

 

Okei, kameraet mitt har helt grei kvalitet på bildene. Men ikke på antrekksbilder, særlig når det kommer til en overskyet dag. Jeg blir uskarp, den fokuserer ikke riktig, ansiktet mitt ser så annerledes ut, det er helt håpløst. Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skal gjøre rett og slett. Jeg sparer til Canon EOS 650D, har omtrent 2000 kr, men mangler enda 2500-3000 tusen. I tillegg trenger jeg flere klær, noe som gjør det ekstra vanskelig å spare. Når jeg får kjøpt meg 650D lover jeg bedre antrekksbilder!

 

Hva syns du om antrekket?18 kommentarer

DAGENS ANTREKK 18.03.13

// Genser H&M // Tights H&M // Singlet H&M // Øredobber Josefsson frisør //

Mandag, igjen. Jeg hater mandager, måtte stå opp altfor tidlig for å være på skolen, og når man endelig kommer hjem er det jo lekser... Jeg skal prøve å være rask med leksene så jeg kan trene mye etterpå da. Kanskje jeg rekker et blogginnlegg til også, jeg får se hva jeg får tid til.

 

Hva syns du om antrekket?41 kommentarer

FITNESS MOTIVATION

Nå skal jeg straks trene, og tenkte bare å dele litt motivasjon med dere. Det er så utrolig mye motivasjon jeg får utifra bilder, da kommer jeg meg ut av sofaen og faktisk trener. Jeg kan trene i timesvis om jeg vil, jeg slutter ikke før jeg er ferdig. I det siste har jeg også hatt stor fokus på hva jeg tar inn i meg. Jeg prøver å redusere mengden godteri og usunn mat, og heller prøve å spise sunt. Bare det å spise sunt og trene får meg til å føle meg så mye bedre!

Trener du?18 kommentarer

DAGENS ANTREKK 17.03.13

// Genser H&M // Singlet H&M // Naglearmbånd Lindex // Tights H&M // Øredobber Josefsson frisør //

Idag har jeg dusjet, og fant fram et ganske enkelt antrekk. Jeg pleier ikke å bruke rosa topper til vanlig, men siden jeg bare er her hjemme, tenkte jeg det går greit. Etterpå skyfter jeg uansett til treningstøy, da skal jeg trene mye!

Hva syns du om antrekket?28 kommentarer

DETAILS

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

Nå sitter jeg og ser på NM i cheerleading fra tidligere år på youtube. Det er veldig gøy, dessuten litt rart å tenke på at en gang kommer sikkert jeg til å være med i NM. I april skal jeg begynne på Ect Eagles om der er plass, jeg gleder meg helt sykt!

Hva syns du om bildet?28 kommentarer

DIP DYE GLITTER NAILS

Idag har tida gått veldig fort! Jeg startet dagen med baguetter til frokost, etterpå tok jeg 100 situps litt før klokka tolv. Jeg skal trene mer senere idag.

Jeg prøvde meg på dipdye negler istad, glitrende også faktisk. Neglelakkene jeg brukte var en lyserosa/gjennomsiktig neglelakk, glitterneglelakk og en litt glitrende gullfarget. Det var første gang jeg prøvde dette, om dere prøver blir det sikkert mye finere!
Hva syns dere om resultatet?36 kommentarer

PAKKE I POSTEN

Jeg har sett gjennom alle kommentarene på det forrige innlegget, gøy å lese hva dere trodde var i pakken. Pakken er fra Marielle Larsen, jeg vant det i en giveaway på bloggen hennes. Innholdet i pakken er sminke og noen servietter til å kunne fjerne sminken. Alt er fra merket Makeup Mekka. Jeg er kjempefornøyd med alt sammen, tusen takk Marielle!
Hva syns dere om innholdet i pakken?35 kommentarer

HVA TROR DU ER I PAKKEN?

Tidligere idag kom en pakke i posten til meg. Jeg har åpnet den og skal vise dere innholdet senere idag, men imens kan dere jo prøve å gjette hva som er oppi.

 

Hva tror du pakken inneholder?11 kommentarer

DAGENS ANTREKK 15.03.13


// Cardigan ? // Bukse H&M // Singlet H&M // Smykke H&M //

Idag har det snødd mye her. Masse snø i mars, hallo, hvor blir det av våren? Antrekksbildene blir helt forferdelige i den dårlige belysningen ute nå. Jeg håper det snart blir bedre vær, bare tenk hvor mye lettere det er å få til gode bilder da! 

Hva syns du om antrekket?

 18 kommentarer

REDIGERING VS REDIGERING

Nå har jeg redigert et par versjoner av et bilde jeg tok istad. Det er mamma sin Samsung Galaxy S2 på bildene, hun er så heldig! Men jeg trenger litt hjelp, hvilken redigering likte du best?

Nr.1

 

 

Nr.2

 

Nr.3

20 kommentarer

DAGENS ANTREKK 14.03.13

// Skjorte H&M // Singlet H&M // Bukse H&M //

Idag er det torsdag, imorgen er det fredag. Endelig er det snart helg, det blir så deilig. På lørdag skal flere jeg kjenner på NM i cheerleading, Ect Eagles kommer sikkert til å gjøre det kjempebra! Jeg gleder meg sykt til jeg skal begynne på cheerleading, skal begynne i april om det er plass.

 

Hva syns du om antrekket?18 kommentarer

DAGENS ANTREKK 13.03.13

// Hettejakke H&M // Tights H&M //

Idag har jeg vært hos en veninne, vi hadde det veldig gøy. Jeg hadde ikke med kameraet, så antrekksbildet ble tatt nå nylig og ble derfor veldig dårlig... Nå skal jeg snart dusje og etterpå blir det tøying om jeg får tid.

Hva syns du om antrekket?23 kommentarer

DAGENS ANTREKK 12.03.13// Genser H&M // Singlet H&M // Tights H&M // Øredobber Josefsson frisør //


Idag har det vært masse sol. Jeg får bare så lyst til å sette meg på verandaen, men må hele tida minne meg på at sola allerede har gått ned bak trærne. Jeg har lite lekser heldigvis, så jeg har masse tid til å gjøre akkurat det jeg vil, nemlig trene og tøye.

Hva syns du om antrekket?

Hva skal du idag?34 kommentarer

PHOTO : COLOURFUL EYE

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

Nå skal jeg straks tøye oversplit på venstre og høyrespagat. Jeg prøver å få lært meg needle også, målet er å klare det innen påskeferien. Jeg lover dere bilde når jeg får det til, jeg er jo egentlig ikke sånn kjeeempelangt unna.

 

Hva syns du om bildet?22 kommentarer

DAGENS ANTREKK - CONVERSE// Converse Hettegenser kjøpt på Kreta // Tights H&M //

Ny skoleuke, uff... På mandager er det så deilig å hoppe rett inn i skikkelige behagelige klær, og da fant jeg min elskede Converse hettegenser i skapet, det passet jo bra! Jeg er så sykt glad jeg kjøpte den på Kreta i høst, vet nesten ikke hva jeg skulle gjort uten den.

Hva syns du om antrekket?21 kommentarer

WOULD YOU WEAR THIS?21 kommentarer

DIY - PROSJEKT?

For en stund siden fikk jeg med noen øredobber når jeg handlet på Bikbok. Disse er dessverre ikke helt meg, så jeg kommer ikke til å bruke dem som øredobber. Da kom jeg på at jeg kan gjøre noe med dem. Jeg har tenkt på å kanskje feste dem på klær, men jeg er ikke helt sikker. Kanskje dere har noen forslag til meg?

Så, har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre med dem?13 kommentarer

SUNN LUNSJ + + +

Idag har jeg for en gangs skyld klart å være ganske sunn. Blant annet spiste jeg epler og kiwi til lunsj, det var sykt godt. Jeg har ikke trent tidligere idag (bare tøyet litt), men etterpå skal jeg trene masse! Tøye skal jeg også etterpå, jeg bare så skal klare needle, helst før påskeferien også.

 

Hva har du gjort idag?21 kommentarer

FAVORITTER I KLESSKAPET - SHORTS

Framover har jeg tenkt til å ha noen innlegg om favorittene i klesskapet mitt og da begynner jeg med det enkleste, nemlig shortsene mine. Jeg har litt under 10 shortser, men 4 av dem er helt klart noen favoritter!

Nagleshorts // Bikbok

Olashorts // H&M

Olashorts // DIY

Shorts // Bikbok

Shortsen jeg liker aller best er den med nagler, slitte detaljer og lange lommer. Åltså den øverste. Den er på en måte så unik! Jeg liker også de andre veldig godt. DIY shortsen har jeg lyst til å gjøre noe mer med, så jeg vurderer å kjøpe noen nagler og sette på i den ene lommen foran, gjøre den slitt eller noe lignende.

 

Hva syns du om shortsene?

Hvilken likte du best?28 kommentarer

KÅRET VINNERNE AV LINKERUNDEN - BLE DET DEG?

Da har jeg kåret vinnerne av linkerunden. Denne gangen var det 50 påmeldte, så det var veldig vanskelig å velge blant alle de fine bloggene. Men nå har jeg 3 blogger som virkelig fortjener å bli tatt en tur innom!

 

Bysanni

Sandra er en 14 år gammel jente fra Sandnes. Hun blogger om mote, hverdag og litt annet. Jeg syns bloggen er utrolig bra, designet er lyst og oversiktelig, det samme med bildene. Sandra virker som en kjempehyggelig person og jeg er helt klart fast leser av denne bloggen!

 

Stiinee94

Stine Erichsen er 18 år og bor i Drammen. Stine blogger for det meste om mote, hår og sminke, men også DIY, tips, trening og mye mer! Hun har en veldig inspirerende blogg. Bildene er kjempefine og av god kvalitet og headeren er også kjempefin.

 

Annabellkvarme

Annabell Kvarme er 16 år og bor i Sandnes. Hun blogger mest om mote. Jeg elsker bildene på bloggen, designet er også lyst og fint. Anbefaler dere å ta en titt!
Leser dere noen av disse bloggene?

 11 kommentarer

FOTO : MUFFINS

// Canon PowerShot A480 //

Istad spiste jeg en himmelsk god muffins, og måtte bare friste dere litt...

 

Hva syns du om bildet? Nam?28 kommentarer

DAGENS ANTREKK 08.03.13

// Genser ? // Bukse H&M // Singlet H&M // Naglearmbånd Lindex //

Jeg elsker virkelig den blå genseren min! Jeg er dessverre ikke sikker på hvor den er fra, men den er ikke til salgs i butikkene lenger uansett. Naglearmbåndet gjorde antrekket litt mer spennende, vet ikke hva jeg skulle gjort uten det.

Det er deilig med helg da. Bare å kunne slappe av (og sove lenge), det er så herlig! Senere idag skal jeg spise marinert kalkunfilet og se på Frustrerte Fruer. Jeg gleder meg, den serien er utrolig bra! Jeg skal også kåre vinnerene av linkerunden, om du ikke har meldt deg på kan du gjøre det HER

 

Hva syns du om dagens antrekk?

 20 kommentarer

FOTO : DUE

// Canon Powershot A480 // Redigert i pixlr.com //

Redigerte et bilde i pixlr.com istad, syns det ble litt fint jeg!

 

Men hva syns du om bildet?18 kommentarer

WANTIES RIGHT NOW


Hva syns dere?20 kommentarer

DAGENS ANTREKK 07.03.13

// Genser H&M // Singlet H&M // Bukse H&M // Smykke H&M //

I det siste har det nesten bare vært sol ute! Det er herlig, jeg kjenner på meg den vårfølelsen selv om vi ikke er kommet så langt inn i mars. Jeg har også fått en ny favorittbukse, det er den jeg har på meg idag og buksa er så sykt behagelig. Fikk den for en god pris også. Jeg var på senteret med en veninne for en stund siden, det var salg på H&M og da fant jeg buksa for kun 50 kr! I starten hadde jeg planer om å klippe den opp til shorts, men jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det.

 

Har du ikke meldt deg på linkerunden min? Da kan du gjøre det HER 

Hva syns du om antrekket?4 kommentarer

DAGENS ANTREKK 06.03.13

'

// Genser H&M // Singlet H&M // Bukse H&M // Øredobber Jofefsson frisør //

Jeg føler meg helt forferdelig i den genseren jeg har på meg. I klesskapet fant jeg ikke noe annet, men rett etter at jeg hadde gått ut døra på vei til skolen, kom jeg på at jeg hadde en hvit genser i stua eller noe sånt. Gå inn igjen for å bytte til den hvite genseren gadd jeg heller ikke.

Jeg minner om linkerunden på bloggen. Om du ikke allerede har meldt deg på, kan du gjøre det HER

 

Hva syns du om antrekket?12 kommentarer

TRENINGSOUTFIT + + +Jeg skal bare så klare needle før sommeren!

// Treningssinglet H&M // Treningstights H&M //

Idag skulle klassen min ha gym i hallen, men det var noen andre der og da fikk vi lov til å bare dra hjem. Til nå har jeg for det meste bare tøyet (og fått tatt noen bilder av det) her hjemme. Etterpå skal jeg bruke noen av de fine treningsappene jeg har på mobilen og gjennomføre noen harde treningsøkter. Det blir bare så digg! Men nå først skal jeg spise indrefilet av svin til middag, namnam!

 

Hva syns du om treningsoutfiten?

Er du myk?

 40 kommentarer

DAGENS OUTFIT

// Genser Cubus // Singlet H&M // Bukse H&M // Øredobber Josefsson frisør //

Igår hadde jeg en liten singletkrise for å si det sånn. I rotet av et klesskap klarte jeg ikke å finne en eneste singlet som passet til genseren, den eneste jeg fant var turkis, så den kunne jeg ikke akkurat bruke. Tilslutt etter over en time med leting fant jeg jo faktisk en hvit singlet, haha flinke meg. Selv synes jeg det ser utrolig merkelig ut at singleten er så utringa og genseren ikke noe da.

Jeg sjekket også forresten statistikken nå, igår hadde jeg en ny leserrekord! 127 lesere! Tusen takk, jeg må virkelig ha verdens herligste og mest perfekte lesere!


Hva syns du om outfiten?

Minner om linkerunden min. du kan melde deg på HER34 kommentarer

REDIGERT BILDE - BEACH BABY

// Redigert i pixlr.com //


Jeg har jo visst hvordan jeg kan lage Galaxy bilder i en god stund nå (om du ikke vet hvordan, trykk HER), men så kom jeg jo på at det går an å bruke helt andre bilder også! Så jeg prøvde meg fram med et strandbilde og et bilde av meg som baby, ble litt søtt da.

 

Hva syns du om bildet?30 kommentarer

REDIGER VS UREDIGERT

Uredigert

 

Redigert

// Canon PowerShot A480 //

Jeg tok et bilde ute tidligere idag og redigerte det i pixlr.com. Ikke helt fornøyd da, menmen. Hva syns du var best, redigert eller uredigert?

 

Minner om linkerunden min. Du kan melde deg på HER

21 kommentarer

DAGENS ANTREKK 03.03.13

// Hettejakke fått i gave  // Bukse H&M // Solbriller H&M //

Idag etter at jeg hadde dusjet fant jeg plutselig ut at jeg hadde en hettejakke jeg ikke har brukt på over et år. Jeg prøvde hettejakka, og den passet fortsatt. Egentlig skulle jeg ikke ha den på, men siden den var så god og myk måtte jeg bare. Ellers er det masse sol ute, herlig! Outfitbildene ble helt forferdelige i sola. Jeg så ut som en misfostret hval, haha! Når jeg får råd til speilrefleks lover jeg dere bedre outfitbilder.

 

Hva syns du om outfiten?


Minner om linkerunden min. Du kan melde deg på HER24 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits