FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

FORBEDRING - SCORPION

Nå:

For noen uker siden:                                                                                       For cirka 8 uker siden:

Okei, kanskje ikke alle ser sånn veldig mye forskjell på de ulike bildene, men jeg merker tydelig selv at jeg har forbedret meg! Mangler ikke så veldig mye nå før den er rett, jeg må bare bli litt mykere i ryggen. Scorpionen min på den andre foten suger, jeg er mykest i venstrespagat, og da har det bare blitt til at jeg har tøyet venstre mest. Må virkelig bli flinkere til å tøye høyre også!

Ettersom jeg blir mykere skal jeg prøve å få fikset en tøyevideo til dere, men det blir nok mye seinere i år.


Ser du noe forskjell?

Er du myk? Tøyer du en del?
44 kommentarer

TODAYS OUTFIT

// Jakke Umbro // Genser H&M // Singlet H&M // Bukse H&M // Sko Sparkjøp //

I hele dag har været skyftet mellom regn og sol. Haha, kan ikke tro hvor mye det har irritert meg! Siden jeg ikke vet om vårjakka mi tåler regn, tok jeg på meg Umbro jakka idag. Den er str.36 og jeg bruker vanligvis 34, dere ser kanskje at den er litt for stor? Jakka ble kjøpt på salg, og det var den eneste størrelsen som var igjen - bare flaks at det var en av de små størrelsene ihvertfall! 

 

Hva syns du om antrekket?33 kommentarer

TING SOM IRRITERER MEG

  • Når jeg blir spurt om hvorfor jeg spiser sunt. Hallo? Det er jo tross alt sunt å spise sunt. Sier seg selv. Neste gang jeg blir spurt om det, skal jeg spørre den personen som spør meg, om hvorfor henne/ham spiser usunt.

  • Jeg kan ikke ta antrekksbilder når mange andre er inærheten. Det er sykt flaut, særlig når folk begynner å stirre på deg!  • De gangene jeg har planlagt en ordentlig treningsdag, men så kommer et eller annet i veien og jeg plutselig ikke har noen tid igjen til trening. Også irriterende når søtsuget tar helt over og jeg stapper i meg masse usunt midt i uka.   • Jeg kan bare sette opp høy hesthale om håret mitt er helt tørt. Hvis ikke, når jeg tar ut hestehalen, kommer det en klump der jeg hadde den. Og den klumpen vil virkelig ikke bort. Det eneste som hjelper er å vaske håret, ikke før da går klumpen bort.

  • Enkelte bloggere, særlig av de yngre, som sier at de elsker foto, men som virkelig ikke klarer å ta et eneste bra bilde! Det er rett og slett tragisk å gå nedover bloggen og bare se dårlige, mørke, uskarpe mobilbilder.

 

  • Sommerene her i Norge. Regner jo hele tida. Hva med litt sol? I tillegg er de jo også sykt korte. Ååå, som jeg får lyst til å nærmest flykte til Kreta! Der var det masse sol og ikke minst varmt!

Savner dette stedet! #dettekallerjegsologsommer

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette?28 kommentarer

BURSDAGSOUTFIT 27.04.13

// Bluse H&M // Shorts H&M // Tights H&M // Sko Sparkjøp // Veske H&M // Belte H&M // Øredobber Josefsson frisør //

Idag feiret Emma (link til bloggen hennes) bursdagen sin. Vi var først på Lizzi's der vi spiste pizza. Etterpå dro vi på kino og så filmen Pitch Perfect, den var veldig bra! Anbefaler deg, særlig om du liker musikk, å se den.

Det er så fint at sola ikke går ned så tidlig lenger, så på vei hjem ble det tatt antrekksbilder. Jeg ble for engangs skyld fornøyd med bildene, belysningen var helt nydelig.

 

Hva syns du om antrekket?

Hva har du gjort idag?48 kommentarer

1 BILDE - 3 REDIGERINGER

// Canon PowerShot A480 //

Dette innlegget er forhåndspublisert, for jeg har egentlig ingen mulighet til å blogge akkurat nå.

Etter noen tusen forsøk igår, føltes det ihvertfall ut som, fikk jeg til et bilde jeg ble litt fornøyd med. Måtte ta på selvutløser, og jeg må si jeg hater selvutløseren på kameraet mitt! For det første timer den helt feil, og for det andre bruker den ekstremt mye batteri. Fikk ihvertfall dette ene bilde da. Når jeg får råd til speilrefleks blir det nok mye lettere.

 

Hvilken redigering likte du best?24 kommentarer

PHOTOS - HANDSTAND// Canon PowerShot A480 //

Idag har jeg trent på å stå på henda i omtrent en time. Det er så deilig å kunne være ute når det er så varmt. Bakken er også helt tørr, som er et stort pluss når man skal stå på henda.  Det øverste bildet tok jeg faktisk med selvutløser, må innrømme at jeg ble ganske fornøyd til tross for at selvutløseren på kameraet mitt er dritt. De to nederste bildene tok pappa for meg, skal si det var lettere å stå rett når jeg ikke behøvde å bekymre meg over at bildet ble tatt litt for tidlig, eller litt for seint.

Hva syns du om bildene?28 kommentarer

TODAYS OUTFIT - DENIM SHORTS

// Genser H&M // Shorts H&M // Tights H&M // Sko Sparkjøp //

Har veldig sånn sommerfølelse nå for tida. Det er jo så varmt og godt ute, skikkelig digg. Idag gikk jeg da for en shorts med tights til, deilig å kunne bruke shorts selv om det ikke er helt sommer enda. Nå er det ihvertfall snart helg igjen, skal bli så godt med litt fri.

 

Hva syns du om antrekket?

Er det varmt hos dere også?52 kommentarer

DAGENS ANTREKK 24.04.13

// Jakke H&M // Genser ? // Bukse H&M // Smykke H&M // Singlet H&M // Sko Sparkjøp // Øredobber H&M //

Antrekket idag er veldig kjedelig, sånn er det når man ikke finner noe fint å ha på seg. Føler at jeg har det problemet veldig ofte, haha! Ellers har jeg bare hatt en helt vanlig dag, det har egentlig ikke skjedd noe spesielt.

 

Hva syns du om antrekket?28 kommentarer

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - PÅ VIDEO

Husk å stille kvaliteten til det beste!

Noen som husker at jeg hadde en spørsmålsrunde for utrolig lenge siden? Nå har jeg endelig fått spilt inn en video hvor jeg svarer, håper dere syns den er helt grei! Første gang jeg redigerer en video og sånt helt på egenhånd.  Ja, jeg vet at stemmen min er rar på videoer, men det får jeg nesten ikke gjort noe med. Lyden er ganske lav pga at kameraet mitt ikke har så bra lyd, så lønner seg også å skru den opp.

 

Hva syns du om svarene?10 kommentarer

BROWNIES

Igår hadde pappa bursdag, og da lagde vi brownies. Skal si det var godt! Vi hadde fortsatt igjen litt idag, deilig med brownies "midt" i uka også.

 

Liker du brownies?

Hva syns du om bildet?

47 kommentarer

MY NEW DRESS

// Kjole H&M //

Fikk denne kjolen på fredag av mamma, jeg er så glad i den allerede! Hun kjøpte den til meg fordi jeg skal i en konfirmasjon i mai, og trengte en ny kjole. Men den blir også veldig finfin mot sommeren. Tenk dere den kjolen med sommerbrun hud... #drøm

 

Hva syns dere?53 kommentarer

NEW IN - SPORTY// Puma joggesko XXL husker ikke prisen // Umbro treningsjakke (fulgte også med en slags treningsbukse, men den er alt for stor) G-sport 412 kr //

Idag var jeg på Gulskogen med mamma, jeg trengte joggesko og en jakke som tåler litt vann. Vi var også en tur på H&M for å finne en kjole jeg skal bruke i en konfirmasjon, tror det kommer bilde av den imorgen. Puma skoene elsker jeg allerede, de sitter som støpt på føttene mine og er veldig behagelige å gå i!  

Er med i Ukens blogg denne uken på Loveisart.blogg.no. Besøk bloggen HER

Hva syns du om innkjøpene?44 kommentarer

VINNEREN AV LINKERUNDEN

Andrijana.blogg.no/

Andrijana er en jente på 14 år. Når jeg gikk inn på bloggen ble jeg møtt av et nydelig og ryddig design som er viktig for en blogg, samt de utrolig fine bildene hun tar! Jeg anbefaler dere virkelig å ta en tur innom denne bloggen.

 

Leser dere bloggen hennes?28 kommentarer

SNEAK PEAK OF TODAY'S

Jeg syns detaljene i et antrekk er veldig viktig, det er jo de som gjør det lille ekstra! Siden det er blitt altfor mye antrekksbilder nå for tida, tenkte jeg da heller å vise detaljene i antrekket mitt. Må si jeg virkelig elsker det smykket, helt klart favorittsmykket mitt for tida. Det er forresten kjøpt på H&M.

Og for de som lurte, det er falsk pels. Jeg bruker ikke ekte, for jeg elsker dyr og er 100 % imot dyremishandling

 

Hva syns du om antrekket?

Hva syns du om smykket?34 kommentarer

DAGENS ANTREKK

// Vårjakke H&M // Genser H&M // Sko Sparkjøp // Bukse H&M //

Vinkelen bildene er tatt i gjør at beina mine ser skikkelig korte ut, haha! Hjelper heller ikke at buksa ikke er noe tettsittende, da den ble kjøpt brydde jeg meg ikke om at buksene var tettsittende, jeg trente nesten aldri og spiste masse usunt. Det blir så mye enklere å få fine bilder når jeg skaffer meg stativ, speilrefleks og fjernkontroll sånn at jeg kan ta bildene selv.

 

Hva syns du om antrekket?49 kommentarer

WANTS FROM SHEINSIDE.COM

Jeg har så sykt lyst på den rosa kjolen dere ser på bildet, som jeg fant på sheinside.com. Må bare ha den, kanskje jeg bestiller den snart? Får virkelig aldri nok av kjoler, jeg vil bare ha flere hele tida. Har jo ikke så mange, men så fort jeg får noen flere, skal jeg lage kjolevideo til dere!

 

Noe du likte?17 kommentarer

LINKERUNDE

Bare minner om linkerunden min. Du kan melde deg på HER (link)

9 kommentarer

PHOTOS - BIRD SILHUETTE// Canon owerShot A480 //

Disse to bildene var blant gårsdagens blinkskudd, jeg må si jeg er litt fornøyd med det siste!

Hva syns du om bildene?38 kommentarer

DAGENS ANTREKK 14.04.13

// Jakke H&M // Genser H&M // Bukse H&M // Øredobber Josefsson frisør //

I noen timer nå har jeg vært på besøk hos bestefar, gjett om det var en som så på tøyevideoer på youtube der borte! Haha, jeg følte for å tøye høyrespagat nå, jeg har nesten kun hatt fokus på å prøve å få til needle på det andre (og beste) beinet. Jeg tok en del bilder der borte, så kanskje jeg viser de beste bildene litt senere?

 

Hva syns du om antrekket?

Minner om linkerunden min, du kan melde deg på HER50 kommentarer

DAGENS LILLE INNKJØP

// Body Butter H&M // Øredobber og hårstrikker Glitter //

Idag var jeg på senteret. Der møtte jeg venninen min Savan (link til bloggen hennes). Det var kjempekoselig! Vi gikk fra butikk til butikk og handlet litt forskjellig. Jeg kjøpte ikke så mye da, neste gang kjøper jeg sikkert mer.


Hva syns du om ìnnkjøpet?36 kommentarer

DAGENS ANTREKK 13.04.13

// Jakke H&M // Topp H&M // Bukse H&M // Øredobber Glitter //

// Sko Sparkjøp //

Det er så deilig med helg. Jeg har tid til det jeg ønsker å gjøre, senere idag skal jeg trene. Igår trente jeg rumpe og mage ganske tidlig på dagen. Vanligvis trener jeg langt utpå kvelden, så det var herlig å få det unnagjort tidligere på dagen. Jeg har alltid så god følelse når jeg våkner dagen etter at jeg har trent mye. Idag blir det nok beina og en lang kondisjonsøkt, gleder meg allerede!

 

Hva syns du om antrekket?

Minner om linkerunden min, du kan melde deg på HER23 kommentarer

LINKERUNDE - MELD DEG PÅ!

Nå er det en stund siden forrige linkerunde, og på tide med en ny! Vinnerne blir trekt om en uke, altså neste fredag. Det eneste du trenger gjøre er å:

  • Du like facebooksiden til bloggen HER, dette blir sjekket. Om du ikke har facebook er det fint om du skriver det i kommentarfeltet, du kan fortsatt være med.
  • Kommentere at du er med

 

Er du med?

41 kommentarer

GÅRSDAGENS ANTREKK

// Jakke H&M // Skjorte H&M // Bukse H&M // Sko Sparkjøp // Øredobber Glitter //

Igår hadde jeg ikke noen antrekksinnlegg på bloggen, og siden dagens bilder ble dårlige tenkte jeg heller å vise gårsdagens antrekk. Etter leksene skal jeg bare trene, jeg føler jeg har vært altfor dårlig til det de siste dagene. Må skjerpe meg nå. Jeg har i det minste spist masse sunt, er jo viktig det og.

 

Hva syns du om antrekket?42 kommentarer

10 SOMMERLIGE KJOLER

Er det 2 ting jeg aldri blir lei av, er det kjoler og nelly.com. Jeg kan sitte i timesvis for å se på alt det fine de har, og de får ofte inn noe nytt. Selv har jeg aldri bestilt noe derfra, kanskje på tide å gjøre det snart? Jeg fant akkurat 10 sommerlige kjoler jeg likte veldig godt! I mai skal jeg i en konfirmasjon, så kanskje jeg ender opp med en av disse fine kjolene.

Nr.1                                                                                                                  Nr.2

Nr.3                                                                                                                 Nr.4    

Nr.5                                                                                                                  Nr.6

Nr.7                                                                                                               Nr.8

Nr.9                                                                                                                Nr.10

 

Hvilken kjole likte du best?20 kommentarer

SCORPION

Jeg mangler ikke så mye før needle er på plass nå, må bare bli litt mykere i ryggen og kanskje også skuldrene. Framover skal jeg tøye mye, jeg bare skal få til needle! På den andre foten suger scorpionen min, haha, jeg må bli flinkere til å tøye høyrespagat.

 

Er du myk?39 kommentarer

TRENINGSOUTFIT

 

// Treningstopp H&M // Tights H&M //

De siste to timene hadde vi gym i hallen, og da tenkte jeg å vise treningsoutfiten istedenfor den vanlige outfiten. Vi har ikke akkurat særlig harde ting i gymmen, men det er deilig å trene uansett. Etterpå skal jeg trene styrke, kondisjon og tøye needle, det blir gøy! Jeg mangler ikke så veldig mye, tenkte å vise dere bilde senere idag.

 

Hva syns du om treningsoutfiten?28 kommentarer

DAGENS OUTFIT

// Genser Cubus // Bukse H&M // Singlet H&M // Øreddobber Glitter // Stoffsko Sparkjøp //

Nå har jeg endelig fått tatt fram stoffskoene mine! Er så mye bedre å gå med mer sommerlige sko enn vintersko. Det er ikke Converse, ja, det ser dere sikkert. Jeg har sykt lyst på grå Converse da, så fort jeg har kjøpt meg bedre kamera skal jeg skaffe meg de.

 

Hva syns du om antrekket?36 kommentarer

DIY - SØTE, SMÅ BILDERAMMER

Jeg elsker å ha bilder på rommet mitt, bilder av seg selv som liten, familie eller lignende er alltid så fint. Har sykt lyst til å ha bilder av Syden strender, men det må jeg nesten printe ut først. Bildene man bestemmer seg for trenger jo ikke nødvendigvis å være så store. Jeg hadde noen øreringer fra Glitter jeg ikke brukte, det gikk jo fint an å bruke de som bilderammer.

Du trenger selvfølgelig et bilde og øreringer, men også saks, blyant eller en penn og lim (som jeg glemte å ta bilde av)

Tegn rundt øreringen.Nå som du har tegnet der du skal klippe er det bare å klippe den ut.

Sett lim på baksiden av øreringen, fest på bildet og lå det tørke. Nå er du ferdig! Du kan henge den opp hvor du vil, det er helt opp til deg.

Hva syns du?

 40 kommentarer

NY VÅRJAKKEVerdens snilleste mamma bestilte denne vårjakka til meg, og for noen dager siden kom den endelig! Jakka er fra H&M og kostet 399,- (?). Jeg er veldig fornøyd, har ønsket meg en slik jakke lenge nå. Nå som det begynner å gå mot varmere tiden kan jeg jo ikke akkurat gå rundt i en tykk vinterjakke.

 

Hva syns du om jakka?66 kommentarer

OUTFIT VS OUTFIT


Jeg har nettopp plukket frem favorittantrekkene mine fra mars måned, og nå er det opp til dere å bestemme hvilket dere likte best.

Nr.1                                                                                                                  Nr.2

Nr. 3                                                                                                                 Nr.4

Nr.5                                                                                                                  Nr.6

Nr.7                                                                                                                  Nr.8

Nr.9                                                                                                                 Nr.10

Nr.11                                                                                                                 Nr.12Hvilket antrekk likte du best?15 kommentarer

SUMMER INSPIRATION (MINE BILDER)

// Canon PowerShot A480 //

Nå har jeg brukt over en time på å lage en liten collage til dere. Alle inspirasjonsbildene er mine, de er tatt i løpet av de siste to årene. Jeg gleder meg sykt til sommeren , den nærmer seg veldig nå føler jeg. April, mai, og så sommer! Men mens man venter på sol og varme, hva er vel bedre enn å se på litt inspirasjon?

 

Hva syns du om inspirasjonen?28 kommentarer

DAGENS ANTREKK 04.04.13// Genser H&M // Bukse H&M // Statementsmykke H&M // Øredobber Glitter // Sko H&M //

Må si det er herlig med null lekser! Jeg kan bare slappe av så mye jeg vil, og har masse tid til trening og blogg. Etterpå eller imorgen kommer et innlegg med Outfit VS Outfit, hvor jeg setter sammen de fineste antrekkene fra mars. Et innkjøpsinnlegg er også på vei, jeg fikk endelig vårjakka mi i posten! Den er naturhvit/lyyyys beige med nagler på. Jeg liker den utrolig godt, gleder meg til å vise dere den.

 

Hva syns du om antrekket?36 kommentarer

DAGENS ANTREKK 03.04.13

// Hettejakke H&M // Bukse H&M // Øredobber Glitter // Veske H&M // Sko H&M // Fakenegler ? //

Jeg prøver å spare så mye jeg kan nå for tida. Mangler rundt 2000-3000 kr for å få råd til Canon EOS 650D, jeg føler at jeg aldri får råd til et bedre kamera jo. I tillegg trenger jeg nye klær hele tida, haha. Når jeg får kjøpt meg bedre kamera blir det så mye bedre bilder til bloggen!

Hva syns du om antrekket?21 kommentarer

DAGENS ANTREKK 02.04.13

// Genser H&M // Bukse H&M // Øredobber Glitter //

Idag har jeg vært hos Savan, det var veldig gøy! Jeg var ikke hos henne så lenge, men litt er bedre enn ikke noe. Begge vi to skal ha på fakenegler imorgen. Nå skal jeg straks sette de på, jeg kan sikkert vise noen bilder av det senere.

 

Hva syns du om antrekket?26 kommentarer

DAGENS ANTREKK 01.04.13// Genser H&M // Joggebukse H&M // Øredobber H&M //

April, allerede jo. Jeg føler ikke på meg at det er heeelt vår, snø overalt. Dere kan ikke tro hvor mye snø jeg fikk på beina da disse bildene ble tatt. Haha, jeg holdt også nesten på å tryne! Antrekket er ganske kjedelig da, jeg fant bare noen behagelige klær i skapet. Det er så deilig å fly rundt i joggebukse hjemme.

Hva syns du om antrekket?42 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits