FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

PHOTOSHOOT

Alle bildene er tatt med Canon EOS 1100D, Iselin sitt speilrefleks.

 

Hva syns du om bildene?14 kommentarer

FRIDAY AND OUTFIT// Topp Bikbok // Shorts Bikbok //

Endelig fredag! Akkurat nå er jeg hos veninna mi Iselin. Vi har vært ute og tatt litt bilder, og vi har sittet inne og redigert de litt i PicMonkey. Det kan hende det kommer flere bilder senere i dag.

 

Hva syns du om antrekket?

Hva har du gjort i dag?7 kommentarer

# BERRIES AND A FASHION MAGAZINE

// Canon PowerShot A480 //

Jeg er sykt glad for at bær smaker så godt som det gjør, samtiig som det er kjempesunt! Fins jo nesten ikke noe som smaker bedre. I tillegg titter jeg et moteblad, helt utrolig hvor mye inspirasjon man kan fra sånt.

 

Hva har du gjort idag?

Liker du bær?12 kommentarer

# FAVOURITE SHOES

// Joggesko Puma // Stoffsko Sparkjøp // Høye hæler 1. H&M // Høye hæler 2. Sparkjøp //

Har også et par med sandaler jeg kjøpte tidligere denne måneden, som også er blant favorittskoene mine. De får dere ikke se før i starten av juni, da skal jeg nemlig spille inn en video med alle innkjøpene fra mai!

 

Hva syns du om skoene?

Noen du likte spesielt godt?37 kommentarer

ANTREKK // DIY VESTEN// Vest DIY --> Innlegg om det her <-- // Bukse H&M // Joggesko Puma //

Første gangen jeg prøver ut DIY vesten ordentlig, ble veldig fornøyd med resultatet! Jeg passet jo på å klippe veldig nøyaktig, så det var vel ikke så mye galt som egentlig kunne skje heller.

 

Hva syns du om antrekket?29 kommentarer

1 BILDE 3 REDIGERINGER

1.

2.

3.// Canon PowerShot A480 // Nr.1 ; Redigert i picmonkey.com // Nr.2 ; Redigert i pixlr.com // Nr.3 ; Redigert i picmonkey.com og pixlr.com //

Beklager for den dårlige blogging denne helgen, har både overnattet og vært i en bursdag.

 

Hvilken redigering likte du best?32 kommentarer

DAGENS ANTREKK - NAGLESHORTS

// Shorts Bikbok // Topp H&M //

Nå er jeg hos vennina mi Emma, hvor jeg også skal overnatte. Antrekksbildene er tatt med speilreflekset til Emma. Canon EOS 1100D.

 

Hva syns du om dagens antrekk?34 kommentarer

DIY - SHORTS

Å lage en shorts er ikke spesielt vanskelig, det eneste du trenger å gjøre er å klippe av beina på en bukse/tights. Tidligere idag fant jeg en tights som jeg ikke helt likte lengden på beina på, og klipte den om til shorts. Har gjort det med en denim bukse før, du kan lese mer om det HER

 

Hva syns du om resultatet?24 kommentarer

MY NAILPOLISHES

Jeg elsker neglelakk, det er virkelig noe man aldri får nok av! Selv har jeg bare 19 stykker, men jeg kommer helt klart til å skaffe meg flere etterhvert. Har lett etter en deborah lippman neglelakk overlalt føler jeg, men finner de serriøst ingen steder. Noen som vet hvor man kan få kjøpt de, og eventuelt prisen?

 

ESSIE

Av alle neglelakkene jeg har er det denne jeg liker best. Riktignok syns nesten ikke fargen (som forresten heter Sugar Daddy), men det er jo fint med litt naturligere farger også. Jeg husker første gangen jeg testet ut denne, ble rett og slett kjempeimponert over hvor fort den tørket. Koster cirka 130 kr og fås kjøpt på butikker som H&M, Vita og lignende.

 

 

ISADORA

Neglelakkene fra Isadora er helt klart noen favoritter hos meg! De er lette å påføre; et lag holder, og sitter godt. En koster rundt 80-100 kr og finnes i utrolig mange farger. Du får kjøpt dem på dem på H&M, Vita. og lignende. Jeg har fire stk, i fargene 182 Summer Red, 624 Baby Blue , 653 Mellow Yellow og 714 Lilac Bikini.

 

 

DEPEND

Neglelakkene fra Depend er også å anbefale! Jeg har bare 3 stk (nr.041, 045 og 244), men disse skal jeg kjøpe flere av snart. Børsten er liten, noe som jeg syns gjør det lettere å påføre nøyaktig. Neglelakkene får du kjøpt på ihvertfall Bikbok, Vita, Cubus og Sparkjøp, og koster rundt 30-40 kr.

 

 

H&M

Jeg har slettes ikke noe imot H&M neglelakkene. Noen er faktisk veldig bra, mens andre er jeg skuffet over. Den Cracked Nailpolish'en sprekker opp litt dårlig og fargen på den brune er helt fryktelig, men ellers er jeg ganske fornøyd med de andre. Den minste jeg har kostet 10 kr, men ellers koster de rundt 40 kr.

 

Hvor mange neglelakker har du?

Hvilke neglelakkmerker liker du best?48 kommentarer

OUTFIT - LEOPARD// Topp Gina Tricot // Bukse H&M //

Jeg bare elsker den toppen! Kjøpte den på Gina Tricot på Nordbysenteret ifjor sommer til bare 75 kr eller noe sånt. Billig, med andre ord. Men nå må jeg straks løpe, for jeg skal bli med mamma på jobben!

 

Hva syns du om antrekket?

26 kommentarer

SPLASH

// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com og på picmonkey.com//

Prøvde meg på noen nye vannbilder idag og fikk tilslutt dette blinkskuddet! Var også mange av de andre bildene som ble bra, så kan hende jeg poster flere senere.

 

Hva syns du om bildet?

 34 kommentarer

DAGENS ANTREKK 20.05.13// Topp H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Belte H&M //

Jeg tror det sånn serriøst det er over et år siden jeg brukte denne buksa sist! Husker fra de forrige gangene jeg brukte den, at jeg hadde problemer med å få den på meg, nå er den jo for stor. Viser ihvertfall at all treningen har gitt resultatet, og det er jo bra!

 

Hva syns du om antrekket?42 kommentarer

DIY - VEST

1. Finn en hettejakke, hettegenser, denimjakke eller noe lignende.

2, 3 og 4. Klipp av ermene, og vær nøyaktig når du klipper. Du skal ikke klippe dobbelt om du skjønner hva jeg mener, da blir det bare unøyaktig og ikke særlig fint. Når du har klippet av begge ermene er du ferdig! Om du ønsker å gjøre noe mer med den nye vesten din er opptil deg, jeg valgte å ikke gjøre det.Sånn ble den! Kan sikkert vise bilder med vesten på om ikke så altfor lenge.

 

Har du gjort dette før?

Hva syns du om resultatet? 29 kommentarer

PHOTOS - HIDDEN// Canon PowerShot A480 //

Fra en liten photoshoot igår. Nesten alle bildene ble mislykka, men ble på en måte litt fornøyd med disse to. Redigert i picmonkey.com om noen skulle lure.

 

Hva syns du om bildene?22 kommentarer

FØRSTE SOMMERDAG

Idag er det utrolig varmt, jeg har solt meg masse og skal snart ut igjen i finværet. Føles virkelig ut som sommer. Sist gang jeg sjekket var det 26 grader i skyggen, tenk deg da i sola. Utrolig varmt og deilig med andre ord!

 

Er det varmt hos deg?11 kommentarer

17.MAI ANTREKK// Kjole H&M // Cardigan H&M // Sko H&M // Smykke Dåpsgave //

Gratulerer så mye med dagen alle sammen! Håper dere har hatt en fin 17.mai, det har ihvertfall jeg! Det har dumt nok ikke vært særlig med sol her, men har heldigvis ikke regnet så mye heller.

Tidlig på dagen gikk jeg i tog, gjett hvem jeg så? Stina! Kunne ønske jeg hadde mulighet til å stoppe for å ta bilde, men var uansett gøy å få sett henne i virkeligheten.

 

Hva syns du om antrekket?28 kommentarer

WAITING FOR SUMMER // FASHION INSPO

Været ute er grått, og det har regnet hele uka! Helt tragiskt at det nesten bare skal være drittvær i Norge. Jeg håper ihvertfall på noen fine sommerdager nå som sommeren snart begynner!

Tittet litt rundt på sommerklær istad, og fant altfor mye jeg likte. Valgte ut litt av det jeg likte spesielt godt, det er da tingene dere ser under her. Skal forresten få den bikinien av mamma, den er mye finere i virkeligheten enn på bildet.

// Bluse Nelly.com HER // Frynsetopp H&M HER // Shorts H&M HER // Bikinioverdel / Bikinitanga H&M HER / HER // Shorts Runwaydreamz HER // Grå Converse // Bustier Runwaydreamz HER

 

Gleder du deg til sommeren?

Noe du likte?19 kommentarer

BLOGG.NO DELER UT 50 PRODUKTPAKKER FRA CATZY!

Blogg.no har en konkurranse gående hvor de deler ut 50 produktpakker fra Catzy! I pakkene er det blant annet tørrshampo og andre hårprodukter. Har du meldt deg på?6 kommentarer

PHOTO - CUPCAKES// Canon PowerShot A480 //

Irriterer meg helt sykt over at kameraet mitt ikke får til blurr i bakgrunnen, må redigere det inn hele tida. Haha, må minne meg selv på at i juli er kameraet mitt tross alt 4 år. Litt sykt å tenke på at jeg har hatt det så lenge, men til bursdagen min har jeg sikkert råd til speilreflekset jeg ønsker meg!

 

Hva syns du om bildet?44 kommentarer

ANBEFALING - TRENINGSROCKERING

Om du trener, kan jeg anbefale deg å kjøpe en god treningsrockering! De er veldig fine til trening av magen, og vil gi deg en strammere midje. Du kan kjøpe treningsrockeringer i de aller fleste sportsbutikker, i enkelte andre butikker eller på nettet såklart. Selv kjøpte jeg min på Clas Ohlson en gang i vinter. Treningsrockeringene pleier å variere mellom 1,5 kg og 2 kg, min er 1,5.

Hender jeg bruker den til litt tøying også! Det er jo selvfølgelig ikke meninga, men den funker ganske bra til det, så hvorfor ikke?Har du en treningsrockering? Eller vurderer å kjøpe deg en?27 kommentarer

DIY - SKJØRT

Tenkte å vise dere en enkel liten DIY jeg gjorde for noen minutter siden. Det tar ikke lang tid i det hele tatt!

Du trenger:

  • En tunika/kjole du ikke bruker lenger (må være en slags strikk i livet på den. Det er viktig at strikken ikke er for stor, skjørtet du skal lage må jo tross alt ikke falle av)
  • Saks

 

Klipp langs oversiden av strikken, men pass på å ikke klippe i stykker sømmen. Det er bedre at du klipper et lite stykke over der sømmen er, og så kan du heller finpusse senere.

Det var var ikke vanskelig? Nei, absolutt ikke! Ser for meg dette skjørtet med hvit singlet, et mørkebrunt belte og sommerbrun hud til sommeren.

 

Hva syns du om skjørtet?

Kunne du tenke deg å prøve det ut selv?34 kommentarer

ANTREKK I KONFIRMASJON

// Kjole H&M // Bolero H&M // Sko H&M // Smykke Dåpsgave // Veske H&M //

Beklager for sen oppdatering, men jeg har vært i konfirmasjonen til en av fetterne mine! Hadde ikke mulighet til å blogge før jeg dro heller. Det var ihvertfall veldig koselig der borte, god mat og snille folk. Fikk tatt noen antrekksbilder til dere, har sett at antrekkene jeg legger ut faller i smak hos de fleste av der. Setter enormt pris på alle tilbakemeldingene jeg får!

 

Hva syns du om antrekket?30 kommentarer

PHOTOGRAPHY - CAMERA

// Canon PowerShot A480 // Redigert i picmonkey.com //

Tok dette bildet igår, kjempefornøyd! Jeg syns at svart-hvitt på en måte gjør noe ekstra med bildet. Kameraet dere ser på bildet er forresten Emma sitt Canon EOS 1100D, om noen skulle lure.

 

Hva syns du om bildet?36 kommentarer

PINK T-SHIRTFikk denne t-skjorta på leirskolen jeg var på, Knattholmen. Stedet var virkelig et sommeridyll! Kommer bare til å bruke denne her hjemme, og kanskje til trening. Må innrømme at den er langt fra en favoritt i klesskapet, heller det motsatte, men jeg liker fargen veldig godt. Rosa er veldig meg!

 

Hva syns du om t-skjorta?16 kommentarer

UNPUBLISHED OUTFIT

// Jakke H&M // Genser Cubus // Tights H&M // Sko Sparkjøp //

Nå er jeg kommet tilbake fra leirskolen, som var Knattholmen Kystleirskole. Det var veldig fint der, men samtidig deilig å komme seg hjem. Har ihvertfall savnet alle dere veldig! På mandagen fikk jeg Emma til å ta noen antrekksbilder av meg, og siden det er så stygt vær nå, tenkte jeg å bare slenge med antrekket fra den dagen.

 

Hva syns du om antrekket?20 kommentarer

FASHION INSPIRATION - MY OWN PICTURES

Dette innlegget er forhåndspublisert, nå er jeg mest antageligvis på vei hjem fra leirskolen.
// Canon PowerShot A480 //

Jeg har sett at det sommer inspirasjonsinnlegget mitt med egne bilder falt i smak hos dere, så nå følte jeg at det var på tide med et nytt slikt innlegg! Denne gangen gikk jeg for noe som interesserer meg veldig, nemlig mote. Alle bildene er redigert i pixlr.com og satt sammen i Paint.

Hva syns dere om inspoen?12 kommentarer

PHOTOS - COME AND FLY WITH ME// Canon PowerShot A480 // Redigert i pixlr.com //

Disse bildene er fra en photoshoot i april. Jeg pleier alltid å få mamma (eller pappa) til å ta antrekksbilder av meg, det hender det ikke bare blir antrekksbilder. Men å være avhengig av noen andre til å få tatt bilder av seg selv er litt irriterende noen ganger, sånn er jo livet uten kamerastativ haha... Blir så mye enklere når jeg har råd til speilrefleks og utstyr til det såklart.

 

Hva syns du om bildene? 16 kommentarer

LITT NYTT - KLÆR

Dette innlegget er foråndspublisert, nå er jeg på leirskole. Fikk litt nytt sent i april som jeg tenkte å vise dere, så bare følg med!
// Treningshorts (husker ikke pris) og treningssinglet 99 kr //

// Topp med åpen rygg Salg, 50 kr //

// Tubeskjerf Salg, 30 kr //

Alt er fra H&M.

Jeg føler jeg en del klær for tida av mamma, men kanskje ikke så rart når hun jobber på H&M og jeg tross alt trenger litt nytt? Blir ihvertfall superglad hver gang hun kommer hjem med noe nytt til meg. Hun kjøpte også en neglelakk, men den kan jeg vise en annen gang.16 kommentarer

PHOTOS - BIRDS BY THE OCEAN

Dette innlegget er forhåndspublisert, nå er jeg på leirskole.


 

// Canon PowerShot A480 //

Bilde nr.1 og 2 er ganske like, I know, men på det andre bildet skal det være litt redigert på hvordan lyset treffer. Bare så dere vet det altså. Jeg tok disse en gang i april, jeg husker ikke helt når akkurat nå.  

 

Hva syns du om bildene?20 kommentarer

A SUMMER OUTFIT

Nå er jeg på leirskole, men har vært så flink og forhåndspublisert noen innlegg til dere! Jeg har dessverre ikke mulighet til å få kommentert noen andres blogger mens jeg er borte. Tenkte ihvertfall å starte uka med et sommerantrekk jeg satt sammen for en stund siden.


// Topp Circle // Shorts Bikbok // Sko H&M // Naglearmbånd Lindex // Smykke H&M //

Jeg må si at jeg virkelig elsker den shortsen. Nagler, slitte detaljer, lange lommer, perfekt passform, kan den bli noe bedre? Favorittshortsen min for tida, jeg kommer til å bruke den ekstremt mye til sommeren.

 

Hva syns du om outfiten?

26 kommentarer

PAKKE I POSTEN

Igår henta mamma en pakke i posten fra H&M. Der var det to BH'er og en singlet hun hadde bestilt til meg! Den hvite BH'en skal jeg bruke under kjolen i en konfirmasjon neste helg. Syns de blondekantene på siden er utrolig søte, blonder minner meg også veldig mye om sommer!

Og når vi snakker om sommer, har det vært helt fantastisk vær idag. Det er 20 grader i sola akkurat nå, og jeg har flydd rundt i shorts og singlet i hele dagen. Herlig!

 

Hva syns du?

Er det varmt hos dere også?32 kommentarer

ANTREKK FRA APRIL

Nr.1                                                                                                                 Nr.2

Nr.3                                                                                                                 Nr.4

Nr.5                                                                                                                 Nr.6

Nr.7                                                                                                                 Nr.8Nå har jeg plukket ut favorittantrekkene mine fra april måned. Har merket at antrekkene på bloggen faller i smak hos mange av dere, jeg får alltid masse fine kommentarer på de innleggene. Det setter jeg enorm pris på! Er veldig gøy å se hvilke antrekk dere liker best også, og siden det er en ny måned, var det på tide med et slikt innlegg igjen! Da er det bare å spamme kommentarfeltet med nummeret til det antrekket du likte best!

 

Så, hvilken er din favoritt?34 kommentarer

B&W PHOTOGRAPHY// Canon PowerShot A480 //

Prøvde meg litt fram i picmonkey.com med dette bildet, har helt klart fått meg et nytt favorittsted når det kommer til å redigere bilder.

 

Hva syns du om bildene?

Hvilket likte du best?30 kommentarer

NEW INPå mandag drar jeg på leirskole, og jeg skal begynne å pakke etterpå. Idag fikk jeg meg gummistøvler av pappa, i og med at jeg ikke har noen fra før av. Eller, tror jeg har et par, men de er ikke noe fine. Vi var rundt på alle skobutikkene på senteret, men fant ingen jeg likte. Jeg hadde jo lyst på Hunter, de er så dyre da. Etter å ha vært på senteret dro vi på Jula, og fant endelig noen jeg likte

 

Hva syns du om gummistøvlene?17 kommentarer

DAGENS ANTREKK 02.05.13

// Genser ? // Jakke H&M // Tights H&M // Sko Puma //

Idag har jeg det veldig travelt, så dette blir det eneste innlegget idag. Jeg gjorde ingen lekser igår eller på tirsdag, og har da masse jeg må gjøre idag. Skal også i tillegg begynne smått å pakke til leirskolen. Klassen vår drar dit  i neste uke, på mandag. Har forhåndspublisert innlegg til dere, så lover at det blir blogging mens jeg er borte!

 

Hva syns du om dagens antrekk?36 kommentarer

TIPS TIL Å BLI MYKERE I RYGGEN

For å få til needle blant annet, må man være myk i ryggen. Er det noe jeg har hatt problemer med, så er det akkurat det! Derfor har jeg begynt å tøye ryggen en del, og tenkte å dele noen tips til dere! Husk at dette er bare noen måter å bli mykere i ryggen på, det finnes mange flere øvelser. Disse øvelsene er mest til needle, bøye seg bakover i spagaten, bro og slike ting. Senere kan jeg lage et innlegg med andre typer ryggøvelser, for eksempel til å kunne sitte helt vanlig og bøye seg framover slik at magen berører beina.

Før du begynner å tøye, husk å :

  • Varme opp! Du må alltid varme opp før du tøyer - det er veldig viktig!

 

Stå litt unna en vegg. Stå på henda og prøv å få beina til å treffe veggen. Pass på, særlig om du er nybegynner, at du ikke står lenger unna enn at du vet du kan treffe veggen med beina.


Bro er en fin øvelse for ryggen! Det finnes litt forskjellige måter å komme seg opp i bro på, du kan for eksempel stå helt vanlig og bøye deg bakover til du treffer bakken med henda. Du kan også ligge på bakken og gå opp i bro, det gjorde jeg alltid før.

Hvis du ikke klarer å stå i bro, kan du stå med ryggen til en vegg (du kan holde deg fast i) og bøye deg bakover. Etterhvert som du blir bedre, vil du kunne treffe bakken med hendene! Det kan ta litt tid før du greier det, det er veldig ulikt fra person til person.


Denne her øvelsen er kanskje ikke for heelt nybegynnere, du bør være litt myk i ryggen før du prøver deg på den her. Om du ikke føler deg helt trygg på denne, kan det lønne seg å være inærheten av en vegg, slik jeg gjør. Ha albuene i bakken, og "dytt" beina oppover til du treffer veggen/bakken. Hvis du gjorde det inærheten av en vegg, bare går du nedover med beina til du treffer bakken. Haha, det er litt vanskelig å forklare, men du forstår sikkert når du ser på bildene over.

 

 

Hva syns du om tipsene?

Er du myk i ryggen?

Vil du ha flere slike innlegg?
52 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits