FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

DAGENS ANTREKK 05.06.13

// Genser H&M // Shorts H&M //

Jeg har merket at jeg blir mer og mer fornøyd med antrekksbildene etter at pappa fant fram kamerastativet! Noe jeg ihvertfall slipper er å rette opp bildene, noe jeg ofte måtte gjøre før. Igår prøvde jeg å ta noen vannbilder med bekken, men de ble helt mislykka. Tror jeg må finne et annet sted for å få til noen ordentlige slike bilder.


Hva syns du om antrekket?49 kommentarer

PHOTO - GALAXY EYE


// Canon PowerShot A480 // Redigert i picmonkey.com og pixlr.com //

Det ble visst ganske sein oppdatering idag, har ikke fått tatt noen bilder før nå nylig. Jeg vil jo helst at dere skal få se så bra bilder som mulig på bloggen - og å ta bra nok bilder i grått vær er ikke da det enkleste.

 

Hva syns du om bildet?39 kommentarer

SUMMER OUTFIT// Topp H&M // Shorts H&M //

Nå har jeg endelig fått meg et nytt stativ til kameraet, satser på bedre antrekksbilder fremover! Eller, ikke akkurat nytt, pappa fant frem et vi hadde fra før av. Det eneste er at jeg må ha på selvutløser, siden jeg ikke har speilrefleks og fjernkontroll, og selvutløseren tar sykt mye batteri.

Shortsen dere ser på bildene er kjøpt i mai, men jeg glemte selvfølgelig å vise den fram på innkjøpsvideoen igår. Om du ikke har sett videoen, kan du trykke HER eller HER

 

Hva syns du om antrekket?25 kommentarer

VIDEO - INNKJØP FRA MAI

Jeg har sittet i timesvis nå med å redigere og laste opp videoen på Youtube, hope you liked it! Husk å still kvaliteteten til 480p, da blir ihvertfall kvaliteteten litt bedre. Det vil bety utrolig mye for meg om noen av dere gidder å abonnere på kanalen min.

 

Hva syns du om innkjøpene?18 kommentarer

ANTREKK FRA MAI
Nå er det juni og starten på en ny måned. Som vanlig har jeg valgt å samle alle antrekkene fra forrige måned, nettopp for at dere kan velge ut hvilke antrekk dere liker best! Bare kommenter nummeret på favoritten din i kommentarfeltet.33 kommentarer

LITE INNKJØP

Idag har jeg vært på Buskerud Storsenter med vennina mi Savan. Kjøpte også noe til mamma, men det behøver jeg ikke vise dere. Lipglossen er forresten kjempebra! Not.

Hva syns du om innkjøpene?18 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits