FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

MONDAYYYY

Da var det mandag, igjen... Helgen er så kort... Dagen startet med at jeg våknet (selvfølgelig) og gjorde meg i stand til skolen. Ute snødde det, men det er så vått og varmt at det meste smelter med en gang. Det eneste morsomme som har skjedd på skolen idag har vært gym og friminutt. Jeg kom hjem litt over 2, utslitt etter en lang skoledag. Hjemme har jeg bare slappet av, spist noen pepperkaker og sett på videoer fra Eiker Open. Ect Eagles Fly kom på 3.plass!

Hva har du gjort idag?

 5 kommentarer

FOTO : KORNHva synes du om bildet?9 kommentarer

HELG!

Idag er det fredag og endelig helg igjen! Jeg har spist hamburgere til middag. Det var veldig godt! Tidligere idag var jeg jo på skolen, kjedelig som vanlig. I siste time var klassen på biblioteket og leste dikt. Jeg hadde et dikt om MIF. Vi fikk boller og brus. Stakkars meg, jeg liker ikke brus. Vi slutta tidligere, herlig! Jeg kom hjem til låst dør, da. Etter en halvtime med venting kom endelig storebror med husnøkkel. Jeg må virkelig skaffe meg egen husnøkkel, har jeg forstått. Marsvina ble veldig glade for at noen kom hjem til dem. De fikk litt kos. Jeg var også med på fredagshandel med pappa, det var kjedelig... Heldigvis hadde jeg med mobilen, så jeg kunne ta noen bilder. Endte med at jeg lastet opp et selvportrett tatt inni bilen på Instagram, hehe.Følg meg gjerne på Instagram. Jeg heter...ja, navnet står jo på bildet over, liksom.Chocolate og Browny, verdens herligste marsvin!

Jeg gikk med høy hestehale idag. Veldig stolt på en måte, for jeg har omtrent aldri oppsatt hår.Nam!Litt nærbilde...


Hva har du gjort idag?

Hva skal du i helga?

 6 kommentarer

15 TING DERE (KANSKJE) IKKE VISSTE OM MEG

 • Jeg liker ikke brus
 • Favorittfotballagene mine er Manchester United og Mif.
 • Jeg synes jeg har utrolig brede skuldre. Føler at det er en kilometer fra den ene skulderen til den andre...Haha...
 • Jeg blir irritert av blogger med et forferdelig design. Sånne ubehagelige farger, f.eks turkis med rosa skrift og oransje i bakgrunnen.
 • Jeg kommenterer aldri tilbake på bloggene til sånne typiske "Fin blogg, kommentere tilbake? :D"-folk.
 • Jeg går ikke på idrett enda, men jeg skal begynne etter jul.
 • Jeg ler hele tida, uansett om det er morsomt eller ikke.
 • Det hender at jeg bruker opptil 1 time på å finne ut hva jeg skal ha på meg neste dag.
 • Noen ganger drømmer jeg samme drøm to ganger.
 • Jeg vil bli fotograf når jeg blir stor. På Instagram poster jeg for det meste naturbilder.
 • Jeg elsker sånne skjell man kan høre vannet i, liksom.
 • Det her er den andre bloggen min. Før blogget jeg på http://camillasparadis.blogg.no. Jeg byttet blogg til denne, fordi bloggnavnet var så teit og jeg ville begynne på nytt.
 • Jeg er "avhengig" av sjokolade.
 • Jeg gleder meg som en liten unge til jul.
 • Jeg er veldig glad i å stå i bro, gå så langt ned i spagaten jeg kommer, stå på henda og mye sånne ting. Slå hjul er også velidg gøy, men det er jeg ikke særlig god på. 10 kommentarer

DAGENS ANTREKK

Alt jeg har på meg idag er fra...*spennende øyeblikk, lissom*...H&M. For de som kjenner meg er det helt vanlig å vite at omtrent alle klærne mine er fra H&M, siden mamma jobber der. Jupp, jeg går med klær fra denne supre klesbutikken omtrent hveeeer dag.

Hva syntes dere om dagens antrekk?10 kommentarer

REDIGERT BILDE

Nå har jeg redigert et bilde jeg tok på vei hjem fra bestefar for litt siden. Lagde noen forskjellige versjoner, ikke så mange da. Og jada, jeg er drittdårlig til å redigere. Derfor er bildene forferdlige, I know. Vel, vel... Men hvilken av disse redigeringene likte DU best?

Nr.1

Nr.2 (Angrer så mye på at jeg tok den ramma, for den ødela hele bildet.) Nr.3

// Redigert i pixlr.com // 6 kommentarer

MY DAY

Idag har jeg vært på skolen, vi slutta for en gangs skyld tidlig. Halve klassen da, resten hadde K&H. Når jeg kom hjem, snakket jeg litt med mamma og gikk inn på Instagram med mobilen. Tusen takk til alle som følger meg og liker bildene mine, dere er herlige! Jeg har også tatt noen få bilder med kameraet. Det skulle gjerne vært flere, men det er så grått ute og da har jeg ikke orket å gå ut. Ellers har det ikke skjedd noe spesielt.

2 kommentarer

LESE DIN BLOGG?

Vil du at jeg skal lese bloggen din? Sleng igjen en kommentar i kommentarfeltet, så tar jeg en titt innom bloggen din!

Lik gjerne bloggen på facebook (http://www.facebook.com/#!/pages/Camillaelisehbloggno/229331750421791?fref=ts) eller følg meg på Instagram (@Camillaelise00).

 

Så, hva heter bloggen din?8 kommentarer

PHOTO : RIVERHva synes du om bildet?4 kommentarer

MANDAG OG OUTFIT

Helgen er over, det er mandag. Skole og lekser, æsj! Kan glede meg med at det bare er noen dager, så kommer helgen igjen. Og at det snart er jul! Wee! Jeg vet allrede hva jeg ønsker meg, klær og speilrefleks.

Dagen startet med at jeg våknet gryttidlig, kl.6:53. Jeg sto opp ti minutter senere. Jeg var jo selvfølgelig trøtt som *¨¤#!!, i helgene sover jeg jo til 12 og er trøtt når jeg står opp. Er ikke ordentlig våken før 13, hehe. Jeg spiste, slang på meg klær, børstet håret og pusset tennene. Etterpå dro jeg til skolen. På skoleveien min er det en bratt bakke... Det var rim der idag... Jeg gikk nedover den, men plutselig sklei jeg. Haha, det var utrolig latterlig! Det første jeg tenkte på det jeg kom meg på beina igjen var "Lol" og "Yes, ingen så meg *puste lettet ut*".

Skoledagen var kjedelig som vanlig. Gym er gøy da. To av jentene i klassen fikk bestemme gymtimen. Vi slo hjul, gikk så langt ned i spagaten vi klarte eller helt ned og litt andre sånne ting. Det var veldig gøy.

Alt jeg har på meg i dag er fra H&M, ganske vanlig det. Mamma jobber der og da er det jo ikke så rart. H&M har så utrolig fine og billige klær også!Overse ansiktet og henda da, haha.

 

 

 4 kommentarer

BILDER : ENDER

Som jeg sa i forrige innlegg, var jeg og mamma nede ved Drammenselva for å ta bilder. Jeg tok bilder av både svanene og endene. Her er da de fineste bildene av endene jeg tok.


Hva synes du om bildene?8 kommentarer

BILDER : SVANER

Jeg og mamma tok oss en fototur ned til Drammenselva tidligere idag. Herregud, for en fantastisk dag vi har hatt! Aner ikke hvor mange bilder jeg tok, men det var utrolig mange. Det var fantastiske motiver overalt. Nede ved elva møtte vi noen utrolig vakre svaner. Jeg fikk knipset en del bilder av dem. Enjoy!

Jeg tok også mange bilder av endene i elva og bildene av dem får dere se i neste innlegg.

 10 kommentarer

JULEKJOLER FRA NELLY.COM

Julen nærmer seg veldig, og jakten på en perfekt julekjole er i gang! Jeg har funnet noen fine på nelly.com som jeg kunne tenke meg.


 10 kommentarer

SATURDAY ISN'T ALWAYS FUNDAY

I det siste har det jo blitt mye med blogging. NOT! Jeg har hatt så mye lekser, stått opp kl 7 hver morgen pga skole og vanligvis sover jeg til 11-12... Igår hadde jeg ikke lekser, men jeg ville bare slappe av, rett og slett.


Jeg sto opp for nesten en time siden. Selvfølgelig var jeg trøtt, men jeg klarte ikke å sovne igjen. Nå hører jeg på musikk og blogger. Jeg skal spise taco på kvelden, det blir digg! Jeg må ta noen nye bilder til bloggen, jeg har nesten ingen å bruke. Ellers har jeg ikke noe å gjøre *stakkars meg*.Hva skal du gjøre idag?

 2 kommentarer

PHOTO : BIRD// Canon PowerShot A480 //

Jeg er utrolig interessert i å fotografere naturen og dyr. Særlig fugler. Foto er hobbyen min. Når jeg blir større, vil jeg bli fotograf. Jeg har et ganske bra kamera, men jeg ønsker meg speilrefleks. Er ikke helt sikker på om jeg skal ha Canon EOS 650D eller 550D, har hørt mye bra om begge. Blir ihvertfall et speilreflekskamera fra Canon. 650D er dyrere. Sikkert bedre også da, og jeg ønsker meg såklart et så bra kamera som mulig.

Beklager den svake rundingen som er på venstre side på bildet, den dukker opp på hvert eneste bilde når jeg bruker zoom. Har prøvd å fikse det, jeg vet bare ikke hvor den er og hvordan jeg skal få den bort...6 kommentarer

OUTFIT ; VINRØD GENSER

¨

// Genser H&M // Bukse H&M //14 kommentarer

TODAY

Hei alle sammen!

For en stund siden kom jeg hjem fra hallen. Vi hadde gym de to siste timene der. Det var gøy! Er bare så herlig å kunne bevege seg så mye. I garderoben etter at mange av de andre hadde gått, sto jeg i bro, klarte nesten spagaten, løftet beinet så høyt opp jeg kunne og sto på henda. Ellers har vi bare hatt norsk, rle og litt sånn tidligere på dagen. Drittkjeeedelig...Outfitinnlegg kommer nå snart!2 kommentarer

FOTO : REGNBUE OVER OSLOFJORDEN// Canon PowerShot A480 //

Igår var jeg hos bestefar sammen med mamma. Like før vi skulle dra, dukket en nydelig regnbue opp over Oslofjorden. Jeg prøvde så godt jeg kunne å få med hele i et bilde, men jeg var for nærme. Da tar vi heller litt bilder med zoom!  

Hva syns du om bildene?
6 kommentarer

PHOTO : FLY AWAY// Canon Powershot A480 //10 kommentarer

FOTO : STEARINLYS

//Canon PowerShot A480 // Nei, det er ikke speilrefleks //


  12 kommentarer

VINNEREN AV LINKERUNDEN

Jeg skulle blogge og poste dette innlegget igår, I know...


Vinneren av linkerunden ble http://heialisee.blogg.no! Gratulerer så mye!Lise sin blogg har et fint, enkelt design. Bildene å denne bloggen elsker jeg! Hun skriver innleggene utrolig bra og denne bloggen bør du virkelig ta en tur innom! Du kommer ikke til å angre et sekund.

http://heialisee.blogg.no/ 2 kommentarer

LINKERUNDE!

Jeg starter en linkerunde på bloggen! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med. Du kan sende inn så mange kommentarer du bare vil, og jo flere kommentarer, jo større sjanse er det for at du blir linket! Vinneren trekker jeg på tirsdag. Del gjerne innlegget videre.//Kreta 2012//

Så, er du med?

Følg meg på Instagram om du vil: @camillaelise00

Lik gjerne Camillaeliseh.blogg.no på facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Camillaelisehbloggno/229331750421791?fref=ts
 5 kommentarer

PHOTO: IN A DREAMHva syns du om bildet?6 kommentarer

PHOTO: FREE AS A BIRD// Canon Powershot A480 //

 6 kommentarer

EN SUNN START PÅ DAGEN!

Idag startet jeg dagen med en sunn, god og enkel frokost. Jeg skjærte opp et eple, en banan og en kiwi. Så hadde jeg det i en bolle. Nam! Litt senere var jeg så smart, da. Jeg spiste en pakke med julemarsipan. Det er jo så sunt. Not...

2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits