FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

MY NAILPOLISHES

Jeg elsker neglelakk, det er virkelig noe man aldri får nok av! Selv har jeg bare 19 stykker, men jeg kommer helt klart til å skaffe meg flere etterhvert. Har lett etter en deborah lippman neglelakk overlalt føler jeg, men finner de serriøst ingen steder. Noen som vet hvor man kan få kjøpt de, og eventuelt prisen?

 

ESSIE

Av alle neglelakkene jeg har er det denne jeg liker best. Riktignok syns nesten ikke fargen (som forresten heter Sugar Daddy), men det er jo fint med litt naturligere farger også. Jeg husker første gangen jeg testet ut denne, ble rett og slett kjempeimponert over hvor fort den tørket. Koster cirka 130 kr og fås kjøpt på butikker som H&M, Vita og lignende.

 

 

ISADORA

Neglelakkene fra Isadora er helt klart noen favoritter hos meg! De er lette å påføre; et lag holder, og sitter godt. En koster rundt 80-100 kr og finnes i utrolig mange farger. Du får kjøpt dem på dem på H&M, Vita. og lignende. Jeg har fire stk, i fargene 182 Summer Red, 624 Baby Blue , 653 Mellow Yellow og 714 Lilac Bikini.

 

 

DEPEND

Neglelakkene fra Depend er også å anbefale! Jeg har bare 3 stk (nr.041, 045 og 244), men disse skal jeg kjøpe flere av snart. Børsten er liten, noe som jeg syns gjør det lettere å påføre nøyaktig. Neglelakkene får du kjøpt på ihvertfall Bikbok, Vita, Cubus og Sparkjøp, og koster rundt 30-40 kr.

 

 

H&M

Jeg har slettes ikke noe imot H&M neglelakkene. Noen er faktisk veldig bra, mens andre er jeg skuffet over. Den Cracked Nailpolish'en sprekker opp litt dårlig og fargen på den brune er helt fryktelig, men ellers er jeg ganske fornøyd med de andre. Den minste jeg har kostet 10 kr, men ellers koster de rundt 40 kr.

 

Hvor mange neglelakker har du?

Hvilke neglelakkmerker liker du best?48 kommentarer

DIP DYE GLITTER NAILS

Idag har tida gått veldig fort! Jeg startet dagen med baguetter til frokost, etterpå tok jeg 100 situps litt før klokka tolv. Jeg skal trene mer senere idag.

Jeg prøvde meg på dipdye negler istad, glitrende også faktisk. Neglelakkene jeg brukte var en lyserosa/gjennomsiktig neglelakk, glitterneglelakk og en litt glitrende gullfarget. Det var første gang jeg prøvde dette, om dere prøver blir det sikkert mye finere!
Hva syns dere om resultatet?36 kommentarer

BLOGG.NO DELER UT 50 CHERRY IN THE AIR

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no hvor man kan vinne parfymen Cherry in the Air, den nye parfymen fra Escada. Blogg.no deler ut denne parfymen til 50 heldige vinnere!

esc13che


4 kommentarer

SMINKEN MIN

Jeg er ikke den personen som bruker mest sminke for å si det sånn, men jeg bruker det jo av og til. Det jeg bruker mest er rouge eller maskara.Senere skal jeg lage en sminkevideo til dere også. Men nå har jeg sett noen treningsvideoer og bilder, så nå har jeg fått så lyst til å trene! Så vi ses imorgen ♥26 kommentarer

CRACKED NAILPOLISH

Første gang jeg prøvde ut sånn "cracked nailpolish", så resultatet ble ikke sååå bra. Men på tommelen ble det ganske bra ♥  8 kommentarer

DEPEND NAILPOLISH

Jeg biter negler. Den eneste måten jeg klarer å ikke bite på, er å ta på meg neglelakk. Resultatet ble ikke så verst. På bildene jeg tok, ser neglene oransje ut. Fargen er egentlig koralrosa, men uansett hva slags farger jeg stilte inn på kameraet, ble det bare helt feil.4 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits