FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

DAGENS ANTREKK 05.06.13

// Genser H&M // Shorts H&M //

Jeg har merket at jeg blir mer og mer fornøyd med antrekksbildene etter at pappa fant fram kamerastativet! Noe jeg ihvertfall slipper er å rette opp bildene, noe jeg ofte måtte gjøre før. Igår prøvde jeg å ta noen vannbilder med bekken, men de ble helt mislykka. Tror jeg må finne et annet sted for å få til noen ordentlige slike bilder.


Hva syns du om antrekket?49 kommentarer

SUMMER OUTFIT// Topp H&M // Shorts H&M //

Nå har jeg endelig fått meg et nytt stativ til kameraet, satser på bedre antrekksbilder fremover! Eller, ikke akkurat nytt, pappa fant frem et vi hadde fra før av. Det eneste er at jeg må ha på selvutløser, siden jeg ikke har speilrefleks og fjernkontroll, og selvutløseren tar sykt mye batteri.

Shortsen dere ser på bildene er kjøpt i mai, men jeg glemte selvfølgelig å vise den fram på innkjøpsvideoen igår. Om du ikke har sett videoen, kan du trykke HER eller HER

 

Hva syns du om antrekket?25 kommentarer

ANTREKK FRA MAI
Nå er det juni og starten på en ny måned. Som vanlig har jeg valgt å samle alle antrekkene fra forrige måned, nettopp for at dere kan velge ut hvilke antrekk dere liker best! Bare kommenter nummeret på favoritten din i kommentarfeltet.33 kommentarer

FRIDAY AND OUTFIT// Topp Bikbok // Shorts Bikbok //

Endelig fredag! Akkurat nå er jeg hos veninna mi Iselin. Vi har vært ute og tatt litt bilder, og vi har sittet inne og redigert de litt i PicMonkey. Det kan hende det kommer flere bilder senere i dag.

 

Hva syns du om antrekket?

Hva har du gjort i dag?7 kommentarer

ANTREKK // DIY VESTEN// Vest DIY --> Innlegg om det her <-- // Bukse H&M // Joggesko Puma //

Første gangen jeg prøver ut DIY vesten ordentlig, ble veldig fornøyd med resultatet! Jeg passet jo på å klippe veldig nøyaktig, så det var vel ikke så mye galt som egentlig kunne skje heller.

 

Hva syns du om antrekket?29 kommentarer

DAGENS ANTREKK - NAGLESHORTS

// Shorts Bikbok // Topp H&M //

Nå er jeg hos vennina mi Emma, hvor jeg også skal overnatte. Antrekksbildene er tatt med speilreflekset til Emma. Canon EOS 1100D.

 

Hva syns du om dagens antrekk?34 kommentarer

OUTFIT - LEOPARD// Topp Gina Tricot // Bukse H&M //

Jeg bare elsker den toppen! Kjøpte den på Gina Tricot på Nordbysenteret ifjor sommer til bare 75 kr eller noe sånt. Billig, med andre ord. Men nå må jeg straks løpe, for jeg skal bli med mamma på jobben!

 

Hva syns du om antrekket?

26 kommentarer

DAGENS ANTREKK 20.05.13// Topp H&M // Bukse H&M // Naglearmbånd Lindex // Belte H&M //

Jeg tror det sånn serriøst det er over et år siden jeg brukte denne buksa sist! Husker fra de forrige gangene jeg brukte den, at jeg hadde problemer med å få den på meg, nå er den jo for stor. Viser ihvertfall at all treningen har gitt resultatet, og det er jo bra!

 

Hva syns du om antrekket?42 kommentarer

17.MAI ANTREKK// Kjole H&M // Cardigan H&M // Sko H&M // Smykke Dåpsgave //

Gratulerer så mye med dagen alle sammen! Håper dere har hatt en fin 17.mai, det har ihvertfall jeg! Det har dumt nok ikke vært særlig med sol her, men har heldigvis ikke regnet så mye heller.

Tidlig på dagen gikk jeg i tog, gjett hvem jeg så? Stina! Kunne ønske jeg hadde mulighet til å stoppe for å ta bilde, men var uansett gøy å få sett henne i virkeligheten.

 

Hva syns du om antrekket?28 kommentarer

ANTREKK I KONFIRMASJON

// Kjole H&M // Bolero H&M // Sko H&M // Smykke Dåpsgave // Veske H&M //

Beklager for sen oppdatering, men jeg har vært i konfirmasjonen til en av fetterne mine! Hadde ikke mulighet til å blogge før jeg dro heller. Det var ihvertfall veldig koselig der borte, god mat og snille folk. Fikk tatt noen antrekksbilder til dere, har sett at antrekkene jeg legger ut faller i smak hos de fleste av der. Setter enormt pris på alle tilbakemeldingene jeg får!

 

Hva syns du om antrekket?30 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits