FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - PÅ VIDEO

Husk å stille kvaliteten til det beste!

Noen som husker at jeg hadde en spørsmålsrunde for utrolig lenge siden? Nå har jeg endelig fått spilt inn en video hvor jeg svarer, håper dere syns den er helt grei! Første gang jeg redigerer en video og sånt helt på egenhånd.  Ja, jeg vet at stemmen min er rar på videoer, men det får jeg nesten ikke gjort noe med. Lyden er ganske lav pga at kameraet mitt ikke har så bra lyd, så lønner seg også å skru den opp.

 

Hva syns du om svarene?10 kommentarer

HVILKEN HEADER?

Jeg har fått mange fine headere fra dere nå, tusen takk! Alle var kjempefine, så jeg trenger litt hjelp med hvilken header jeg skal velge. Ved siden av nummeret til headerene, står det hvem som har laget de. Jeg vet ikke helt om alle headerne passer, men da forandrer jeg bare til riktig størrelse. Hvïlken likte du best?

Nr.1 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr.2 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr. 3 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr.4 (http://meirill.blogg.no)

 

Nr. 5 (http://halladigger.blogg.no)Nr.6 (http://marieskoliose.blogg.no)

 

Nr.7 (http://sarasfoto.blogg.no)

28. februar:

 

Akkurat nå fikk jeg to kjempefine headere, begge er fra http://lekristine.blogg.no. Noen har skrevet tidligere idag eller igår at de likte den nederste best, da mener de nr.7, siden da hadde ikke de nye headerne blitt lagt inn i innlegget.

Nr.8

 

Nr.9

35 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Dere kan spørre om det meste egentlig. Jeg svarer neste tirsdag og kanskje jeg svarer på video, det kommer an på hvor mange spørsmål jeg får da. Jeg tar en tur innom alle bloggene til de som skriver noen spørsmål i kommentarfeltet. Så nå er det bare å spørre i vei!17 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits