FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

DIY - SHORTS

Å lage en shorts er ikke spesielt vanskelig, det eneste du trenger å gjøre er å klippe av beina på en bukse/tights. Tidligere idag fant jeg en tights som jeg ikke helt likte lengden på beina på, og klipte den om til shorts. Har gjort det med en denim bukse før, du kan lese mer om det HER

 

Hva syns du om resultatet?24 kommentarer

DIY - VEST

1. Finn en hettejakke, hettegenser, denimjakke eller noe lignende.

2, 3 og 4. Klipp av ermene, og vær nøyaktig når du klipper. Du skal ikke klippe dobbelt om du skjønner hva jeg mener, da blir det bare unøyaktig og ikke særlig fint. Når du har klippet av begge ermene er du ferdig! Om du ønsker å gjøre noe mer med den nye vesten din er opptil deg, jeg valgte å ikke gjøre det.Sånn ble den! Kan sikkert vise bilder med vesten på om ikke så altfor lenge.

 

Har du gjort dette før?

Hva syns du om resultatet? 29 kommentarer

DIY - SKJØRT

Tenkte å vise dere en enkel liten DIY jeg gjorde for noen minutter siden. Det tar ikke lang tid i det hele tatt!

Du trenger:

  • En tunika/kjole du ikke bruker lenger (må være en slags strikk i livet på den. Det er viktig at strikken ikke er for stor, skjørtet du skal lage må jo tross alt ikke falle av)
  • Saks

 

Klipp langs oversiden av strikken, men pass på å ikke klippe i stykker sømmen. Det er bedre at du klipper et lite stykke over der sømmen er, og så kan du heller finpusse senere.

Det var var ikke vanskelig? Nei, absolutt ikke! Ser for meg dette skjørtet med hvit singlet, et mørkebrunt belte og sommerbrun hud til sommeren.

 

Hva syns du om skjørtet?

Kunne du tenke deg å prøve det ut selv?34 kommentarer

TIPS TIL Å BLI MYKERE I RYGGEN

For å få til needle blant annet, må man være myk i ryggen. Er det noe jeg har hatt problemer med, så er det akkurat det! Derfor har jeg begynt å tøye ryggen en del, og tenkte å dele noen tips til dere! Husk at dette er bare noen måter å bli mykere i ryggen på, det finnes mange flere øvelser. Disse øvelsene er mest til needle, bøye seg bakover i spagaten, bro og slike ting. Senere kan jeg lage et innlegg med andre typer ryggøvelser, for eksempel til å kunne sitte helt vanlig og bøye seg framover slik at magen berører beina.

Før du begynner å tøye, husk å :

  • Varme opp! Du må alltid varme opp før du tøyer - det er veldig viktig!

 

Stå litt unna en vegg. Stå på henda og prøv å få beina til å treffe veggen. Pass på, særlig om du er nybegynner, at du ikke står lenger unna enn at du vet du kan treffe veggen med beina.


Bro er en fin øvelse for ryggen! Det finnes litt forskjellige måter å komme seg opp i bro på, du kan for eksempel stå helt vanlig og bøye deg bakover til du treffer bakken med henda. Du kan også ligge på bakken og gå opp i bro, det gjorde jeg alltid før.

Hvis du ikke klarer å stå i bro, kan du stå med ryggen til en vegg (du kan holde deg fast i) og bøye deg bakover. Etterhvert som du blir bedre, vil du kunne treffe bakken med hendene! Det kan ta litt tid før du greier det, det er veldig ulikt fra person til person.


Denne her øvelsen er kanskje ikke for heelt nybegynnere, du bør være litt myk i ryggen før du prøver deg på den her. Om du ikke føler deg helt trygg på denne, kan det lønne seg å være inærheten av en vegg, slik jeg gjør. Ha albuene i bakken, og "dytt" beina oppover til du treffer veggen/bakken. Hvis du gjorde det inærheten av en vegg, bare går du nedover med beina til du treffer bakken. Haha, det er litt vanskelig å forklare, men du forstår sikkert når du ser på bildene over.

 

 

Hva syns du om tipsene?

Er du myk i ryggen?

Vil du ha flere slike innlegg?
52 kommentarer

DIY - SØTE, SMÅ BILDERAMMER

Jeg elsker å ha bilder på rommet mitt, bilder av seg selv som liten, familie eller lignende er alltid så fint. Har sykt lyst til å ha bilder av Syden strender, men det må jeg nesten printe ut først. Bildene man bestemmer seg for trenger jo ikke nødvendigvis å være så store. Jeg hadde noen øreringer fra Glitter jeg ikke brukte, det gikk jo fint an å bruke de som bilderammer.

Du trenger selvfølgelig et bilde og øreringer, men også saks, blyant eller en penn og lim (som jeg glemte å ta bilde av)

Tegn rundt øreringen.Nå som du har tegnet der du skal klippe er det bare å klippe den ut.

Sett lim på baksiden av øreringen, fest på bildet og lå det tørke. Nå er du ferdig! Du kan henge den opp hvor du vil, det er helt opp til deg.

Hva syns du?

 40 kommentarer

TOPP MED ÅPEN RYGG - RESULTATET// Bilde nr.2 er redigert en del i fargene, just saying //

Jeg er ferdig med toppen nå! Eller nesten da, jeg driver å syr igjen kantene sånn at stoffet ikke skal begynne å revne. Må si jeg faktisk er ganske fornøyd, det er jo tross alt første gang jeg prøver på dette. Denne toppen kommer jeg til å bruke ekstremt mye til sommeren. Hvite plagg er ekstra fine når man er skikkelig tan.

Har du også lyst til å lage en topp med åpen rygg? Trykk HER

Hva syns dere?20 kommentarer

DIY - TOPP MED ÅPEN RYGG!

Tidligere idag begynte jeg på et nytt DIY-prosjekt. Mange andre har prøvd seg på dette, og da måtte jeg også prøve! Det er første gang jeg prøver å lage en topp med åpen rygg, jeg er veldig spent på hvordan det blir. Jeg har nesten gjort ferdig alt, jeg mangler bare å sy litt, så er jeg ferdig. Resultatet av hvordan toppen ser ut på meg kommer i et innlegg imorgen.

Kanskje noen av dere der ute også vil prøve ut å lage en topp med åpen rygg? Det er ikke så vanskelig, men jeg anbefaler dere å ikke finne den dyreste eller fineste toppen første gang dere prøver. Her kommer en liten tutorial.

(Ignorer teipen, jeg skulle egentlig henge opp den et eller annet sted, men det ble ikke noe av)

1. Finn fram en genser eller litt lang topp. Om du ikke vil klippe av armene på genseren, må den være litt lang. Hvorfor forstår du etterhvert. Bruk som sagt ikke det dyreste eller fineste du har, særlig hvis det er første gang.

2. Klipp av ermene på genseren / toppen om ønsket. Hvis ikke, må du klippe av litt av bunnen. Det som du klipper av er det viktig at du ikke kaster, siden du kommer til å få bruk for det senere.3. Nå skal du snart begynne å klippe hull på ryggen på toppen. For å få hullet så rett som mulig, kan det lønne seg å måle og sette et lite punkt på hver side. Du bestemmer selv hvor lange hullene skal være.4. Nå er det bare å begynne å klippe! Jeg klipte 5 hull, men det blir litt opptil deg hvor mange hull du klipper.

5. Omtrent sånn skal toppen se ut nå.

6. Finn fram de bitene / den biten du klipte av litt tidligere. Hvor mange remser du skal klippe opp kommer an på hvor mange hull du har. For eksempel, om du har 6 hull, trenger du 4 remser. Disse remsene skal "klemme" sammen de bitene mellom hullene på toppen. Du finner ut hvor mange du trenger ved å se på toppen din, remsene skal få ryggen på toppen til å se ut som noen sløyfer.

7. Nå skal du "klemme" sammen en av bitene mellom hullene. Haha, jeg er sinnsykt dårlig til å forklare, men du forstår sikkert bedre ved å se på bildet. Du skal nå sy fast remsen, bare pass på at du har satt den i midten først. Om du er ekstremt dårlig til å sy / ikke gidder å sy kan du eventuelt spørre noen om hjelp, eller bruke superlim. Jeg har lest om andre som har brukt superlim, så det burde funke fint.8. Jeg er ikke helt ferdig, men nå er det bare å gjenta punkt 7. Etter dette har du fått en søt topp! Det var vel ikke så vanskelig, vel?

 

 

Har du prøvd å lage en topp med åpen rygg?

Gleder du deg til å se hvordan toppen min blir?28 kommentarer

DIY - PYNT OPP BILDERAMMENE DINE!

Idag fikk jeg en idé til hvordan man kan pynte opp bilderammene sine. Det er veldig enkelt og ikke minst fint, det eneste du trenger er en helt plain bilderamme med et bilde inni, et par øredobber og et kraftig lim. Størrelsen på øredobbene velger du selv, men jeg valgte noen lange. Disse øredobbene syns jeg ikke kledde meg, derfor brukte jeg de heller til pynt.

 Se så fint det ble!

 

Hva syns du om resultatet?

Har du prøvd dette før?58 kommentarer

DIY - PROSJEKT?

For en stund siden fikk jeg med noen øredobber når jeg handlet på Bikbok. Disse er dessverre ikke helt meg, så jeg kommer ikke til å bruke dem som øredobber. Da kom jeg på at jeg kan gjøre noe med dem. Jeg har tenkt på å kanskje feste dem på klær, men jeg er ikke helt sikker. Kanskje dere har noen forslag til meg?

Så, har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre med dem?13 kommentarer

DIY : SHORTS

Idag fant jeg en av de gamle buksene mine, med gigantiske hull på knærne. Jeg syns det er litt fint med hull på knærne, men ikke så store. Derfor bruker jeg aldri den buksa lenger. Den passer jo fortsatt, så jeg har ikke villet kaste den. Da kom jeg på at ikke har så mange shortser, og at jeg kunne gjøre den om til shorts! Så da klipte jeg av beina. Jeg kommer til å bruke denne mye til sommeren!Hva syns du om resultatet?

Har du gjort dette før?24 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits