FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE OUTFITS FOTO

ANBEFALING - TRENINGSROCKERING

Om du trener, kan jeg anbefale deg å kjøpe en god treningsrockering! De er veldig fine til trening av magen, og vil gi deg en strammere midje. Du kan kjøpe treningsrockeringer i de aller fleste sportsbutikker, i enkelte andre butikker eller på nettet såklart. Selv kjøpte jeg min på Clas Ohlson en gang i vinter. Treningsrockeringene pleier å variere mellom 1,5 kg og 2 kg, min er 1,5.

Hender jeg bruker den til litt tøying også! Det er jo selvfølgelig ikke meninga, men den funker ganske bra til det, så hvorfor ikke?Har du en treningsrockering? Eller vurderer å kjøpe deg en?27 kommentarer

FORBEDRING - SCORPION

Nå:

For noen uker siden:                                                                                       For cirka 8 uker siden:

Okei, kanskje ikke alle ser sånn veldig mye forskjell på de ulike bildene, men jeg merker tydelig selv at jeg har forbedret meg! Mangler ikke så veldig mye nå før den er rett, jeg må bare bli litt mykere i ryggen. Scorpionen min på den andre foten suger, jeg er mykest i venstrespagat, og da har det bare blitt til at jeg har tøyet venstre mest. Må virkelig bli flinkere til å tøye høyre også!

Ettersom jeg blir mykere skal jeg prøve å få fikset en tøyevideo til dere, men det blir nok mye seinere i år.


Ser du noe forskjell?

Er du myk? Tøyer du en del?
44 kommentarer

SCORPION

Jeg mangler ikke så mye før needle er på plass nå, må bare bli litt mykere i ryggen og kanskje også skuldrene. Framover skal jeg tøye mye, jeg bare skal få til needle! På den andre foten suger scorpionen min, haha, jeg må bli flinkere til å tøye høyrespagat.

 

Er du myk?39 kommentarer

TRENINGSOUTFIT

 

// Treningstopp H&M // Tights H&M //

De siste to timene hadde vi gym i hallen, og da tenkte jeg å vise treningsoutfiten istedenfor den vanlige outfiten. Vi har ikke akkurat særlig harde ting i gymmen, men det er deilig å trene uansett. Etterpå skal jeg trene styrke, kondisjon og tøye needle, det blir gøy! Jeg mangler ikke så veldig mye, tenkte å vise dere bilde senere idag.

 

Hva syns du om treningsoutfiten?28 kommentarer

WORKOUT

Dagen har gått overraskende fort! Klokka er jo allerede nesten seks. Akkurat nå spiser jeg kylling, ris og agurk til middag og etterpå skal jeg trene. Satser på en god og lang treningsøkt!

Hva har du gjort idag?30 kommentarer

FITNESS MOTIVATION

Nå skal jeg straks trene, og tenkte bare å dele litt motivasjon med dere. Det er så utrolig mye motivasjon jeg får utifra bilder, da kommer jeg meg ut av sofaen og faktisk trener. Jeg kan trene i timesvis om jeg vil, jeg slutter ikke før jeg er ferdig. I det siste har jeg også hatt stor fokus på hva jeg tar inn i meg. Jeg prøver å redusere mengden godteri og usunn mat, og heller prøve å spise sunt. Bare det å spise sunt og trene får meg til å føle meg så mye bedre!

Trener du?18 kommentarer

TRENINGSOUTFIT + + +Jeg skal bare så klare needle før sommeren!

// Treningssinglet H&M // Treningstights H&M //

Idag skulle klassen min ha gym i hallen, men det var noen andre der og da fikk vi lov til å bare dra hjem. Til nå har jeg for det meste bare tøyet (og fått tatt noen bilder av det) her hjemme. Etterpå skal jeg bruke noen av de fine treningsappene jeg har på mobilen og gjennomføre noen harde treningsøkter. Det blir bare så digg! Men nå først skal jeg spise indrefilet av svin til middag, namnam!

 

Hva syns du om treningsoutfiten?

Er du myk?

 40 kommentarer

TRENINGSJENTA

Hun som skulle spise sunnere. Hun som skulle trene mer. Spise sunnere, ummm...? Jeg spiser jo en del sunt, men også en del usunt. Jeg må prøve å bli flinkere til å spise riktig type mat, og mindre godteri og sjokolade. Vel, trene mer har jeg blitt flinkere til. Omtrent hver dag som jeg er tidlig ferdig med leksene, trener jeg hjemme. Jeg har noen treningsapper på mobilen jeg bruker da. Det går mye i situps, pushups, bicycle crunches, jogging, knebøy, planken og sånt. Noen ganger trenger jeg motivasjon til å begynne å trene, så bakgrunnsbildet mitt på mobilen er nå et motivasjonsbilde. Jeg elsker trening, og når jeg først har begynt med en treningsøkt, vil jeg ikke at den tar slutt!

Ellers tøyer jeg også en del. Jeg skal begynne på cheerleading om ikke altfor lenge, gleder meg til å begynne ♥

Hvor ofte trener du?

Hvordan trener du? 16 kommentarer
Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits